Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Τα χοιροσφάγια έχουν τις ρίζες τους στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και είχαν χαρακτήρα ειδωλολατρικό, που όμως έγινε αποδεκτός από την ορθοδοξία.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φρέσκια σφολιάτα 150 γρ. λουκάνικα 2 πράσα 15 φύλλα φασκόμηλου Ξύσμα και χυμό λεμονιού 250 γρ. κατσικίσιο τυρί Θυμάρι 1 πρέζα ζάχαρη Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ. ζυμαρικά λινγκουίνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμ΄νο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γρ. ασπρομανίταρα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: mamapeinao.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά 3-4 γλυκοπατάτες 300γρ λουκάνικο 3-4 πράσα 1 κουταλάκι φασκόμηλο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο μία πρέζα αλάτι 200γρ γιαούρτι παρμεζάνα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜέχρι κι ο καιρός σήμερα με τα ναζάκια του και τις σταγόνες με οδηγεί σε μαγειρέματα λιγότερο εαρινά. Αλλά κι ο ήλιος να 'ταν εδώ και να 'λειπε η[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά : 1 μπούτι χοιρινό (καθαρισμένο χωρίς κόκκαλο 1-2 κιλά ) 400 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο 150 γραμμάρια τυρί RAGATO 150 γραμμάρια γραβιέρα 6-7 κουταλιές[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΕΜΙΣΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ (Για 6 άτομα) Υλικά 6 μεγάλα σνίτσελ από στήθος γαλοπούλας 80 γραμμάρια συκωτάκια γαλοπούλας ή κοτόπουλου χοντροκομμένα 50[...]
Πηγή: greekouzina.gr600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Μισό κιλό βίδες Eλαιόλαδο 250 γρ. λουκάνικα χωριάτικα 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 100 ml κρασί 1 φλιτζάνι αρακά Καρύδια 200 ml κρέμα γάλακτος Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cook