κεικ με γεμιση μερεντα | μανιταρια με κρεμα γαλακτος αργυρω | συκωτακια χοιρινα τηγανιτα | ψαρονεφρι με συκα αργυρω | βεφα κεικ πορτοκαλι | γλωσσα ψαρι τηγανιτη | αλευρι τυρι αυγα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σαρδελα γλυκανισος πιτες

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα

10 μπριζόλες χοιρινές 4 ακτινίδια αλάτι πιπέρι Τρίβουμε τα ακτινίδια στον τρίφτη Πλένουμε καλά τις μπριζόλες Σε λεκάνη αναμιγνύουμε μπριζόλες και ακτινίδια[...]

Πηγή: cooktherapy.gr

Πώς θα μαλακώσουμε τις σκληρές μπριζόλες

Σήμερα δεν θα σας δώσω συνταγή για την Τσικνοπέμπτη. Θα σας πω ένα tip όμως για να μαλακώσετε τις σκληρές μοσχαρίσιες (συνήθως) μπριζόλες σας και κρεατικά[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ελάφι με σάλτσα από βύσσινα (Γερμανία Luxury[...]

Υλικά για (6-8 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας ελαφιού δίχως κόκαλα Για τη μαρινάδα 3 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο 1-2 κουτ. σούπας μαντζουράνα ψιλοκομμένη 1-2 κουτ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπούτι χοιρινό με κυδώνια και δαμάσκηνα

2½ κιλά μπούτι χοιρινό 3 κυδώνια 10 πατάτες 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 2 πορτοκάλια (ο χυμός) 2 λεμόνια (ο χυμός) 2 ακτινίδια 4 σκελίδες σκόρδο 2 κλαδάκια[...]

Πηγή: cooklos.gr
Καρέ χοιρινό στο φούρνο

1 χοιρινό καρέ 2 κιλά πατάτες baby 2 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου 1 ακτινίδιο λιωμένο 1 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί[...]

Πηγή: cooklos.gr
Αλκαλική  διατροφή

Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Ποιές τροφές επιτρέπονται αν έχετε  “ζάχαρο”

Και μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Για κρέας που λιώνει στο στόμα

Υλικά Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές 1 ακτινίδιο Ζάχαρη Αλάτι Εκτέλεση Το κρέας του μοσχαριού που το βράζουμε στην κατσαρόλα σαν σούπα, κοκκινιστό ή ψητό[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
2009

Αρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος

7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος 1. Το μαρινάρισμα μαλακώνει ή νοστιμίζει το κρέας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μαρινάρισμα δεν μαλακώνει τις ίνες του[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy