Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας νουά ή φιλέτο (ρολό) 150 γρ. σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: icookgreek.com500γρ. φασόλια γίγαντες 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από κιλότο) 400γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΠολύ γευστική πίτα και πολύ εμφανίσιμη για μπουφέ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑσβέστιο µπορούµε να προσλάβουµε µόνο από το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι. Σωστά; Λάθος, απαντούν οι ειδικοί και µας αποκαλύπτουν όλα τα «µυστικά»[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια σημερα δεν σας εχω καποια καινουρια συνταγη.Αντι συνταγης προτιμησα να βαλω προτεινομενες συνταγες απο ολες τις κατηγοριες για να χετε να παιρνετε ιδεες τι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία καταπληκτική πίτα για μπουφέ, γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο ζύμη κουρού Για τη γέμιση: 4 κ.σ. (κουταλιές της σούπας) ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς να το πώ;;;; Ο blogger τον τελευταίο καιρό μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Για να εμφανιστεί η ανάρτηση ...ταλαιπωρούμαι!! Βρε τον γλυκαίνω, βρε τον μαλλώνω,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι γιορτές δεν τελείωσαν!!! Μια γιορτινή πρόταση λοιπόν σήμερα διαφορετική αλλά πολύ νόστιμη και ευπαρουσίαστη. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχαράκι(ελιά, σπάλα, ποντίκι)[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr