Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 145 συνταγές
Μια γρήγορη νόστιμη λύση εκτός από τα μακαρόνια με κιμά όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνουμε την μπεσαμέλ και το ψήσιμο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 400 γραμμ. κιμάς χοιρινός 1 φλ. τσαγιού φρυγανιά 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 2 καρότα τριμμένα 2 αυγά 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα σφολιάτα (έτοιμη) 1½ κιλό πράσα 4 αυγά χτυπημένα 400 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο, μία φορά περασμένο από τη μηχανή 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 Φύλλα σφολιάτας 1 Μοσχαρίσιο φιλέτο βάρους περίπου 1 ½ κιλού 600 γρ. μανιτάρια άγρια 200 γρ. φουά γκρα 1 Φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 Μικρό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια νόστιμη κι εύκολη τάρτα, για μπουφέ ή για δείπνο με φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1/4 κιμά μοσχαρίσιο 3-4 κ.σ. λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤούρκικη συνταγή με κρέας μαγειρεμένο με λαχανικά κα σκεπασμένο με φύλλο σφολιάτας. Πολύ νόστιμο, εύκολο και πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Ορμάν σημαίνει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο βασιλικό Φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 κομμάτι φιλέτο μοσχάρι 5-6 μικρά λευκά ψιλοκομμένα μανιτάρια 12 φέτες προσούτο 2 κρόκους αυγών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καταπληκτικό και εύκολο πιάτο,"απόηχος" μιας άλλης εποχής. Επινοήθηκε και φτιάχτηκε κάπου γύρω στο 1800, προς τιμήν του Άγγλου στρατάρχη και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαταπληκτική, υπέροχη, δεν την χορταίνεις. Σερβίρεται κρύα ή ζεστή (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι το καλύτερο της), κομμένη σε μικρά κομμάτια (4Χ4 cm) για[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα σφολιάτας 7 μεγάλα πράσα μισό κιλό κιμά μοσχάρι ή ανάμικτο κίμα μοσχάρι με χοιρινό αλάτι πιπέρι 1 ποτήρι λάδι Κόβουμε τα πράσα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά και προετοιμασία γέμισης: 1 πακέτο σφολιάτα ή χωριάτικα φύλλα Σωτάρω σε: ½ ποτήρι του νερού λάδι ½ κιλό κιιμά μοσχαρίσιο σοταρισμένο με 1 σκελίδα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ για τη γαλοπούλα 1 φιλέτο από στήθος γαλοπούλας μαζί με το παραφίλετο βάρους 1,5 κιλό περίπου αλάτι / πιπέρι λίγο ελαιόλαδο φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Συνταγής 4 φύλλα χωριάτικα “κιχί” της alfa 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο λίγο μπούκοβο 150 γραμ. γραβιέρα τριμμένη Για το σερβίρισμα γιαούρτι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grΝόστιμο, χορταστικό, καθημερινό πιάτο με μπιφτέκια. Πλάθουμε πικάντικα μπιφτέκια, με ανάμεικτο κιμά μοσχαρίσιου και χοιρινού και στο κέντρο κάθε μπιφτεκιού[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.gr