Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 150 συνταγές
Το σημερινό πιάτο, πλήρες γεύμα για μικρούς και μεγάλους! Εν μέρει fusion, μια και συνδυάζει το υγιεινό ελληνικότατο κριθαροκούλουρο και το μπιφτέκι ελληνικού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια το ρολό του κιμά θα χρειαστούμε 300 γραμμάρια κιμά από μοσχάρι 300 γραμμάρια κιμά από χοιρινό 1 αυγό 5 φέτες ψωμί 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι σάλτσα 4-5 δαφνόφυλλα 2 κουταλάκια σόδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜπιφτέκια για σίγουρη επιτυχία Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο(μόνο τη ψύχα) 1/2 ποτηράκι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα σας από τη βροχερή Θεσσαλονίκη και όχι μόνον βροχερή αλλά, επιπλέον, το πρωί για κάποια ώρα ...χιόνιζε!!! Κι ύστερα περιμένουμε να έρθει η άνοιξη!!![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια νοστιμότατη κρεατόπιτα με κομμάτια από βρασμένα αυγά φτιάχνεται πολύ γρήγορα. Υλικά: Για τη ζύμη 1 αυγό Λίγο αλάτι 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ανάλογα με το μέρος του ζώου από το οποίο προέρχονται, έχουν το κάθε ένα τις δικές του απαιτήσεις, τόσο κατά την[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr