Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 134 συνταγές
συκώτι με πιπεριές και πορτοκάλι: sestante, Συκώτι Πεσκανδρίτσας Σοτέ: Το Φουαγκρά της Θάλασσας, ΣΥΚΩΤΙ ΨΗΤΟ ♦♦ FEGATO ALLA GRIGLIA, συκώτι με πιπεριές και πορτοκάλι: sestante - Pandespani.com, συκώτι πικάντικο αλα pandespani: μερικοί το προτιμούν καυτό - Pandespani.com, Συκώτι με κρεμμύδια και χρωματιστό πιλάφι
Μέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧάρη στη νοστιμιά τους, τα μαγειρευτά έχουν ξεπεράσει το ζήτημα της προέλευσης και το γεγονός ότι ξεπήδησαν από την ανθρώπινη πείνα για κρέας και την ανάγκη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα (200 γρ. το καθένα) ½ γαλλικής μπαγκέτας 4 ψωμάκια χάμπουργκερ 250 γρ. φρέσκο φουαγκρά Τρούφα (ή λάδι τρούφας) 1 αβγό Κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ψητή χήνα είναι το παραδοσιακό, εορταστικό κύριο πιάτο των Αγγλοσαξώνων. Παραδοσιακή ιρλανδέζικη είναι και η γέμιση με πατάτα. Η πατάτα ψήνεται μέσα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΞέρω ότι οι περισσότεροι βγαίνουν έξω για φαγητό την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα η γιαγιά μου έλεγε οτι την Τσικνοπεπτη οι γυναίκες αφήνουν το φαγητό να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grhttp://www.foodreporters.gr Υλικά 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κύβους 2 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους 500γρ. βοδινό[...]
Μετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρνίσιο μπούτι γεμιστό Υλικά 1½ κιλό μπούτι αρνίσιο 1 συκώτι αρνίσιο 100 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζάνια κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 αυγά 1 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ τηγανητή συκωταριά είναι εκλεκτός κρασομεζές που αγαπάμε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Συκωτάκι, γλυκάδια, πνευμόνι, πλεγμένα αντεράκια… όλα μαζί μια υπέροχη[...]
Πηγή: magiacook.grΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΞέρω ότι οι περισσότεροι βγαίνουν έξω για φαγητό την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα η γιαγιά μου έλεγε οτι την Τσικνοπεπτη οι γυναίκες αφήνουν το φαγητό να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr