Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΞέρετε πώς να επιλέγετε τα κομμάτια του μοσχαριού, ανάλογα με το πώς θα τα μαγειρέψετε; Για να μη ρωτάτε κάθε φορά που πάτε να ψωνίσετε, το mazi ta fagame[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μοσχάρι, αρχικά τεμαχίζεται στα δύο, με μια κάθετη ως προς τη σπονδυλική του στήλη τομή και χωρίζεται στο μπροστινό και το πισινό μέρος . Αυτά τα κομμάτια,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]
Πηγή: pandespani.com1Α Λαιμός : Σβέρκος ή ελιά: Κάνει για όλα τα μαγειρέματα , εκτός από σχάρα , δηλαδή για βραστό , σούπες , μαγειρευτά (κοκκινιστά , λεμονάτα , στιφάδο) , για το[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΦΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Το σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του πιάτου, σαφώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Το σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του πιάτου, σαφώς παραπέμπει[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΠΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ / ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ Ας ξεκινησουμε διευκρινιζοντας λιγο τα ειδη των βοοειδων, για να παρουμε αντιστοιχα και μια ιδεα για την ποιοτητα του κρεατος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάθε φορά που στέκομαι στην ουρά για να αγοράσω κρέας και πιο συγκεκριμένα μοσχαράκι δεν είμαι σιγουρη για το αν επιλεγω το σωστό κομμάτι. Εψαξα λοιπον και[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr