Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 94 συνταγές
Κυριακάτικο φαγητό, ταιριάζει πολύ με άσπρο ψωμί και πράσινη σαλάτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 2 κρεμμύδια 2 ψιλικομένες σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΚουνέλι Καταλάνικο με Σοκολάτα Υλικά 1 κουνέλι αλατοπίπερο για Μαρινάδα μισό λίτρο κρασί κόκκινο 1 ποτήρι ξηρό σέρρυ 1 ποτήρι ξύδι 2 κρεμμύδια 1 πράσσο 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες ψωμί 3 κουταλιές ελαιόλαδο 150 γρ. ντομάτα κονκασέ 300 ml. γάλα 2 κουταλιές κρασόξιδο 150 ml. ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάχνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το κρέας: 500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι) σε κύβους 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή ή συνταγή είναι δικής μου στιγμιαίας έμπνευσης και έχει μία πολύ γλυκιά ιστορία. Κάποια Χριστούγεννα, όταν σπούδαζα στην Αγγλία, ήμουν ολομόναχη. Οι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: συκωτάκια κοτόπουλου μπέικον σε φέτες λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Διπλώνουμε κάθε συκωτάκι με μισή φέτα μπέικον. Τα κλείνουμε με μια[...]
Πηγή: greekcook.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ κρεατόπιτα είναι παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο φαγητό . Φτιάχνεται με τράγιο , μοσχάρι , χοιρινό ή ανάμικτο . Εγώ προτιμώ το χοιρινό γιατί την κάνει γλυκιά και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες-800γρ. περίπου (χωρίς κόκκαλο, 1,5-2εκ. πάχος περίπου η κάθε μια) 4-5κ. ελαιόλαδο + 4κ.σ επιπλέον για τη σαλάτα 1κ.σ θυμάρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookYou are here: Home / κάρβουνα και γκρίλ / Μπριζόλες στη σχάρα 23/01/2020 by Greekouzina Leave a Comment Μπριζόλες στη σχάρα Υλικά 4 μπριζόλες χοιρινές ή[...]
Πηγή: greekouzina.grΈνα νόστιμο φαγητό γεμάτο με τα αρώματα της Ανατολής. Είναι λίγο χρονοβόρο στο μαγείρεμά του, αλλά η γεύση του θα σας αποζημιώσει. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Σνίτσελ παντός τύπου (μοσχαρίσιο, χοιρινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο) Αλάτι – πιπέρι Για το πανιάρισμα Αλεύρι Αυγό Γαλέτα Τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι [...]
Πηγή: greekmasa.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr