Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Οι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά ! Φτιάξτε λοιπόν σπιτικούς ζωμούς, χωρίς συντηρητικά, που θα απογειώσουν τη γεύση, αλλά και τις θρεπτικές[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 17/01/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με λαχανικά σιγοβρασμένο Υπέροχο μοσχαράκι με λαχανικά σε κόκκινη σάλτσα. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια από τις ερωτήσεις που με απασχολούν κάθε χρόνο αυτό καιρό, είναι τι θα μαγειρέψω τα Χριστούγεννα. Από τότε που είμαι στην Γερμανία έχουμε την παράδοση να[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθαρες,πεντανοστιμες γευσεις με απλα υλικα σιγομαγειρεμενες σε πηλινη γαστρα. Ενα φαγητο σκετο λουκουμακι επαξιο να σταθει σε γιορτινες, Κυριακατικες[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠαραλίγο αυτή η σούπα να κατέληγε στο Kαιάδα. Ο λόγος είναι απλός. Τα περισσότερα φαγητά που μαγειρευω, με εμπνέουν κατά κάποιο τρόπο. Ή μου ξυπνάνε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 καρότα 2 πιπεριές[...]
Πηγή: argiro.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr