Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Συκωταριά λαδορίγανη, ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΣΙΚΙΣΙΑ ΡΗΓΑΝΑΗ, Συκωταριά free… από τύψεις;;; Φουρνίστε την! συνταγή από kimwlos, Συκωταριά λαδορίγανη συνταγή από vasiliki ver, Συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια !! #πασχαλινή συνταγή απο Σέρρες! συνταγή από ATHINA_SERRES SynAthina, Συκωταριά λαδολέμονο συνταγή από Anna Strati
Υλικά (για 6-8 άτομα) 500 γρ. αρνάκι σπάλα (ψαχνό κομμένο σε κομμάτια) 500 γρ. μοσχάρι ή κατσικάκι σπάλα (ψαχνό κομμένο σε κομμάτια) 500 γρ. χοιρινό (ψαχνό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Συκωταριά αρνίσια 1 (ή κατσικίσια μαζί με τα γλυκάδια) Εντεριά 1 Λεμόνια 3 Ξύδι 3 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες κοπανισμένο Ρίγανη 1 κουταλιά[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά με τα έντερα της 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο ρίγανη 4 λεμόνια χοντρό αλάτι[...]
Πηγή: sidages.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤούτες τις Άγιες Ημέρες της Χριστιανοσύνης είναι το έθιμο τέτοιο, ώστε το κάθε σπίτι να σουβλίζει τον πατροπαράδοτο οβελία και να ψήνει το κοκορέτσι, αν και[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυνήθως η συκωταριά τηγανίζεται αλευρωμένη για να αποκτήσει τραγανή, ρόδινη κρούστα και σβήνεται με ελάχιστο χυμό λεμονιού ή κρασί. Εδώ φτιάχνουμε την πολίτικη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια νόστιμη συνταγή με κατσίκι τώρα που μυρίζει Πάσχα. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά από κατσίκι (περίπου 1/2 κιλό, πολύ καλά πλυμένη και καθαρισμένη) 400 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr