Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την μπριζόλα 1 μοσχαρίσια μπριζόλα Φρέσκα μυρωδικά Χοντρό αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο Για την chimichurri sauce ½ ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίχαμε πολύ καιρό να φάμε μοσχάρι κι επιπλέον είχε περισσέψει σαμπάνια που δεν ήπιαμε και αρκετά καρότα που δεν χρησιμοποίησα στο πρόσφατο γλυκό μου. Έτσι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜενού Πιπεριές γεμιστές Καζαμπλάνκα με εξωτικά φρούτα και σος κουκουναριού. Φιλέτο κροκόδειλου με σαμπάνια και λαχανικά Φρουτοσαλάτα με φρέσκα φρούτα [...]
Πηγή: greekcook.gr