Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Και πάλι από το βιβλίο "Κορφιάτικες συνταγές της καλής και της νόνας" της κ. Τούλας Κατσαρου - Βεργέτη από τις εκδόσεις του βιβλιοπωλείου Πλους. "Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 2-3 μελιτζάνες τσακώνικες 1 πράσινη πιπεριά 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ. ντοματάκια 400γρ 5 κ.σ. ελαιόλαδο μια πρέζα κανέλα μια πρέζα κύμινο μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ συνταγή μου σήμερα, έχει τα χαρακτηριστικά που πολλές φορές έχω πεί πως λατρεύω για την καθημερινή μου μαγειρική: Είναι νόστιμη, είναι γρήγορη, δεν[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/01/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πένες στο φούρνο με καπνιστό χοιρινό, ντομάτα & γραβιέρα Μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 26/03/2015 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πένες με λουκάνικα στο φούρνο Πένες με λουκάνικα στο φούρνο. Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 6 άτομα ή ένα μεγάλο πυρέξ, 35χ25 εκ.: 350 γρ. χοιρινό σε μικρές μπουκιές 1 λουκάνικο σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 2 πράσα, το λευκό μέρος σε[...]
Πηγή: easykuzina.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com