Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grυλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή μπριζόλα (μόνο το ψαχνό) 400 γρ. πράσινες πιπεριές (ή πράσινες και κίτρινες μαζί) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ συνδυασμός λαχανικών με κρέας δίνει πάντα επιτυχημένα φαγάκια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την ποικιλία που έχουμε στα λαχανικά απολαμβάνουμε όλες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Κική μας κάλεσε σε ένα παιχνίδι αναδρομής, θα το λέγαμε εμείς. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πίσω μας και να επιλέξουμε κάποιες αναρτήσεις μας. Πράγμα πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό μικρή είχα αδυναμία στον πατέρα μου. “Εκείνος που κάθεται όπως μπαίνεις δεξιά, με το μουστάκι και τα γυαλιά”, έδινα οδηγίες για να τον βρει[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα! Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα διαφορετικό φαγητό αλλά πεντανόστιμο. Όταν το έφτιαξα για πρώτη φορά ο μπαμπάς μου μου είπε καλά τρελή είσαι πράσα με ρεβύθια και κιμά, που το άκουσες μου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6-8 άτομα): 800γρ. χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 πράσινες πιπεριές 6 κουτ. σούπας αρωματικό σησαμέλαιο 6 κουτ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες. Εικάζω λοιπόν ότι μαζί με τα μπιφτέκια, είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 μελιτζάνα σε κύβους μπουκιές, 200 γρ. (20 περίπου) μπάμιες, καθαρισμένες, 1 φλ. μπιζέλια (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣήμερα έφτιαξα απίθανους εύκολους λαχανοκεφτέδες..Εγιναν πολύ νόστιμοι!!! Θα σας πω όπως τους έφτιαξα εγώ φτιάξτε τους κ θα με θυμηθείτε !!! Είχα βράσει[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤην προηγούμενη νυχτα, επλυνα το αρνί που μόλις ειχα γοράσει τζαι εβαλα το σε ενα τάπερ μέσα στο ψυγείο μαζι με ριγανη τζαι φύλλα δάφνης. Την επομενη μέρα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΓια το κιμά:μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 χούφτα ρύζι Καρολίνα Αλατι Πιπερι 1 κρεμμύδι μέτριο Για τη σούπα: τέσσερις πατάτες τριμμένες στο τρίφτη 5 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Παραμύθια της Χαλιμάς ή Χίλιες και μια νύχτες ή Αραβικές νύχτες (όπως αποδόθηκαν στα ελληνικά) είναι οι μισοτελειωμένες πολυσύνθετες ιστορίες που[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν αγάλια αγάλια γίνει μέλι, είναι το "λεμόνι" του καλοκαιριού... Παλαιότερα, αλλά πολύ συχνά και τώρα, η σκιά στις αυλές και τις βεράντες των σπιτιών της[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr