Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Το Wellington με γαλοπούλα είναι ένα εκπληκτικό και ξεχωριστό πιάτο για τις γιορτές και θέλει πολύ λιγότερο χρόνο από ολόκληρη τη γαλοπούλα. Αν θέλετε λοιπόν[...]
Πηγή: alwayshungry.grΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑναρτήθηκε στις 09/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά σνίτσελ με προσούτο, ντομάτα και τυρί τσένταρ Γρήγορα και πεντανόστιμα σνίτσελ με[...]
Πηγή: sintayes.grΓεύμα που ετοίμασα για παρέα (πολύ) παλιών και (λέμε τώρα) εκλεκτών φίλων που η διατροφικές τους συνήθειες αρχίζουν και τελειώνουν στις μπανάνες και τις[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΜ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - στην περίπτωσή μας: μ' ένα ζυμάρι δυο νοστιμιές. Από τα καθιερωμένα μου μαγειρικά κόλπα, όποτε ζυμώνω, με την ίδια ζύμη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΥΛΙΚΑ 1 μεγαλο ψαρονεφρι μισο κιλο περιπου 5-6 φυλλαρακια βασιλικου 2 κ.σ.παρμεζανα τριμμενη 2 κ.σ.λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες 6[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά κατσικίσιο τυρί: 350 γρ. προσούτο: 8 φέτες βασιλικός: 5-6 φύλλα ψιλοκομμένα πιπέρι: φρεσκοτριμμένο φύλλα κρούστας... ιταλική σαλάτα: 160 γρ. για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια αυθεντική παραδοσιακή Γερμανική συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 Μοσχαρίσια σνίτσελ ή φιλετίνια Ξινά αγγουράκια Μουστάρδα 10 φέτες Προσούτο Ζεστό νερό ή ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο τέλος μόνο, όταν πια είχαμε καθαρίσει τα πιάτα μας και δεν είχε μείνει ίχνος φαγητού στο ταψί ή στη κατσαρόλα για να “μας φέρει η μαμά ακόμη λίγο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr