Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Σαλτσα για τα σουτζουκακια 1/2 Pumaro 1 κυβος Knorr xοιρινο Για τα σουτζουκακια 1/2 κιλο κιμα μορχαρισιο (αν θελετε μπορειτε να προσθεσετε και 1/2 κιλο κιμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grυλικά 1 μέτρια σελινόριζα 1 κ.σ. βούτυρο 3-4 κόκκοι πράσινου πιπεριού 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού αλάτι παρασκευή Καθαρίζουμε γύρω γύρω τη σελινόριζα, την κόβουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 500 γρ. χοιρινό (χωρίς κόκκαλα από σπάλα ή μπούτι) κομμένο σε κ ύβους 2 κρεμμύδια ξερά 20 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1 μικρή πράσινη πιπεριά 1 πράσο 50[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΚαλό μήνα σε όλους! Πώς περάσατε χθές; Που πιάσατε το Μάη; Το εναλλακτικό "Μπεκρή μεζέ" είναι ένα πιάτο που μου αρέσει πολύ γιατί μαγειρεύεται πιο υγιεινά.[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΠουγκάκια στο φούρνο με κιμά (Για 40 πουγκάκια περίπου) Υλικά Για τη ζύμη: 2 ποτηράκια κρασιού ηλιέλαιο 2 ποτηράκια κρασιού ρετσίνα 1 κ.γ. κοφτή αλάτι 400[...]
Πηγή: greekouzina.gr