Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Πρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 αρνίσια σπάλα 2 ρίζες μάραθο 2 κρεμμύδια 4 αχλάδια 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ 2 κ.σ. μέλι 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. μπαχαρικά (κόλιαντρο,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 κιλό αρνί σε μέτρια κομμάτια 500 ml νερό 2 κ.σ. ροδόσταμο η ροδόνερο 300 γρ. ξερά βερίκοκα 150 ml ελαιόλαδο 11/2 κιλό ξερά κρεμμύδια ροδέλες 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Μεγάλη Τρίτη σήμερα και το σπίτι μου, όπως και όλα ή σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια είναι γεμάτο αρώματα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Βρήκα σούμακ ή αλλιώς σουμάκι, αναφώνησα (μέσα μου καλέ γιατί αν το έκανα απ' έξω μου θα με περνούσαν για ... εξωγήινη!) το προηγούμενο Σάββατο,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτό το εξαίσιο φαγητό δεν είναι καθόλου δύσκολο ούτε απαιτεί αμέτρητες ώρες στην κουζίνα. Το αποτέλεσμα όμως είναι εξαιρετικό. Πάντα έχω μια επιφύλαξη όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 άτοµα) Για το µαρινάρισµα: 1 κιλό αρνί σε κύβους, χωρίς κόκκαλο (ωµοπλάτη), ½ κουταλάκι κανέλα, ½ κουταλάκι κιτρινόριζα (Τurmeric), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 6-8 άτομα) Για το μαρινάρισμα: 1 κιλό αρνί σε κύβους, χωρίς κόκκαλο (ωμοπλάτη), ½ κουταλάκι κανέλα, ½ κουταλάκι κιτρινόριζα (Τurmeric), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 100 γραμ. ξηρά βερίκοκα περίπου 1 κιλό αρνάκι σε κομματάκια 3 κουτ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελ. σκόρδο από 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.gr