Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Η πιο μεγάλη της ώρα, νομίζω, είναι τώρα. Εξηγούμαι: Νόστιμες και ζηλευτές οι καλοτηγανισμένες και οι πατάτες φούρνου, όμως όσο πλησιάζουν τα τραπεζώματα της[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr«Νόστιμη δολιοφθορά της τέχνης!» παραφράζω τον Νταλίζ (Dalize) ικανοποιημένη κοιτάζοντας το τελειωμένο πιάτο με τα δαχτυλίδια από κιμά πάνω στην πράσινη[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΟ καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]
Πηγή: caruso.grΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕπιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr½ κιλό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες 2 πράσινες καυτερές πιπεριές ½ κιλό μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 1 κουταλάκι του γλυκού πάστα αντζούγιας 3[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημερούδια καλά μου παιδάκια! Σήμερα και σύμφωνα πάντα με το πνεύμα της σαρακοστής, θα σας δώσω μια συνταγή για νηστίσιμο...... αρνί! Χάχα.... Το άλλο με το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΦΡΙΖΈΛΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Οι φριζέλε ( friselle ) είναι το παραδοσιακό ιταλικό παξιμάδι, που προέρχεται από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr