Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή είναι μία παραλλαγή της αγγλικής πίτας του βοσκού η οποία μου ταιριάζει πιο καλά,και αξίζει να την δοκιμάσετε. ΥΛΙΚΑ: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤο μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο πάντρεμα κρέατος και όσπριου φτιάχνει ένα εκπληκτικό φαγητό.... δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Καλή επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχάρι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 5-6 σκ. σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας από φρέκες ντομάτες μια πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια 8 άτομα ΥΛΙΚΑ: 1 ½ κιλό βοδινό κρέας ( ουρά ή κιλότο ) 2 κουταλιές βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΜε τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑφού πήρα ιδέες από Αγγελική, Μαργαρίτα, Λία, Λίτσα (συγνώμη αν ξεχνάω και καμία) τελικά έκανα πάλι το δικό μου και κατέληξα στο φούρνο ως συνήθως. Πρέπει να[...]
Πηγή: greekmasa.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ,σπάλα ή κιλότο 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες, τριμμένες 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami