Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Αρωματικές σπιτικές sauce και ντιπ,για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι! Αποτελούν την πιο εύκολη και γευστική πρόταση μεχρι να ξεκινησει το φαγοποτι![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτο παρελθόν, με την συμμετοχή μου στο ομαδικό blog HFL, είχα γράψει για χάρη της φίλης Juanita, μερικές συνταγές για να μαγειρέψει κουνελάκι. Χθες λοιπόν,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά ανάμικτο (χοιρινό και μοσχαρίσιο) 10 πατάτες μεγαλούτσικες 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φαγόπυρο είναι ένα δημητριακό με εξαιρετικά θρεπτική αξία και πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σε σχέση με τα υπόλοιπα δημητριακά. Συνδυάζεται[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipies600 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομματάκια 600 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουνέλι 300 γρ - 500 γρ (ανάλογα το μέγεθος του κουνελιού) μυζήθρα Κρήτης 1/2 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά(προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι 2 σκελίδες ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια πολύ εύκολη και γρήγορη αλμυρή τάρτα . Χρησιμοποιούμε φύλλο σφολιάτας για να αποφύγουμε τη φασαρία, ή αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε δικό μας . Με αυτά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η κολοκυθόπιτα με πατάτες και χλωρή μυζήθρα είναι χαρακτηριστικό πιάτο της χανιώτικης κουζίνας, που αγαπά να παρουσιάζει σε πίτες με φύλλο, πάντα με τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ προσπάθειά μας για τη γνωριμία μας με τις Ελληνικές Παραδοσιακές νοστιμιές, συνεχίζεται και σ' αυτή τη δημοσίευσή μας. Αυτή τη φορά η περιοχή είναι[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες 1 κ.γ ζάχαρη 1 κούπα ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτρια κρεμμυδια 2 κ.σ μυζήθρα 1 πακέτο κριθαράκι 4κ.σ. πελτές[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr03/11/2019 by Greekouzina Leave a Comment Κοντοσούβλι αρνίσιο Ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό αλλά λιγάκι δύσκολο για αρχάριους. Με λίγη προσοχή στις οδηγίες μας[...]
Πηγή: greekouzina.grΣε πολλές περιοχές της χώρας συνηθίζεται την Πρωτομαγιά να σουβλίζονται αρνάκια ή κατσικάκια όπως γίνεται και την μέρα της Λαμπρής. Προφανώς συνδέονται τα δύο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο Κυριακάτικο φαγητό στο σπίτι, τουλάχιστον στο δικό μας, είναι σχεδόν θεσμός να είναι ένα χορταστικό comfort food, ειδικά όταν ο καιρός μας τα χαλάει λίγο...[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑφού έπλυνα καλά το κατσικάκι (ένα μπούτι κομμένο σε κομμάτια) και το πασπάλισα με λίγο χοντρό αλάτι ανθό και αρκετό χοντροσπασμένο πράσινο πιπέρι και από τις[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr7/11/13 Ένα Νιγηριανό πιάτο και γενικά δημοφιλές στην Δυτική Αφρική, Λιβηρία, Γκάνα, Σιέρα Λεόνε, αλλά εύκολο,να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μιας[...]
Πηγή: zannetcooks.com