Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Χρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΤο εγχείρημα της Cookoovaya θεωρείται από όσους περί τη γεύση τυρβάζουν, το πιο σημαντικό άνοιγμα Αθηναϊκού εστιατορίου των τελευταίων χρόνων ή δεκαετιών. Η[...]
Πηγή: caruso.grΠικάντικο το σημερινό μας γιουβετσάκι! Ο καλός μου το λάτρεψε, παρότι δεν πολυτρώει τα ζυμαρικά. Του αρέσουν όμως τα πικάντικα φαγητά. Έτσι προσθέτοντας όλα τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grphoto Καλημέρα σε όλους! Παρασκευή σήμερα και για εμένα προσωπικά ξεκινάει το διήμερο της οργάνωσης της ερχόμενης εβδομάδας! Πάντα τα Σαββατοκύριακα κάνω[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Julia Child ξανακτυπά,,,!!!! Έχω αποφασίσει, μία φορά τουλάχιστον τον μήνα , να φτιάχνω μία συνταγή από το βιβλίο της,Mastering the Art of French[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΑγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό , συνήθως ψήνεται στην γάστρα, σήμερα όμως το έψησα στο ταψί του φούρνου,γιατί γνωρίζοντας πόσο νόστιμες γίνονται οι πατατούλες[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΌσο διαφορετικοί άνθρωποι κι αν είμαστε, όλοι εμείς που γράφουμε για το φαγητό, διακατεχόμεθα, λίγο-πολύ, από την ίδια επιθυμία να γνωρίσουμε σε βάθος τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 κιλό φιλέτο βοδινό 1/2 φλυτζάνια τσαγιού λάδι αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1 κιλό φιλέτο βοδινό 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: -Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει -Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε[...]
Πηγή: yumyum.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 01/10/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γιουβέτσι με κεφτεδάκια Γιουβέτσι με κεφτεδάκια! Μια εύκολη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε πρώτη μέρα του χρόνου η γιαγιά μου έφτιαχνε την κρεατόπιτα με το φλουρί. Αυτό είναι ένα έθιμο που υπάρχει κυρίως στη[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grΤο αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ είναι η συνταγή που παρουσιάζουμε για την εβδομάδα Tasting Wales που διοργανώνει η Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα στα[...]
Πηγή: caruso.grΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.grYou are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 14/05/2020 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΜαγειρέψτε Βοδινό κλέφτικο στο κουζί! ( Πήλινη γάστρα ) Ό,τι πρέπει για το Σαββατιάτικο μεσημεριανό! "Κουζί" στην Κύπρο λένε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/02/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αρνάκι με κριθαράκι παραδοσιακό Μια συνταγή για ένα νοστιμότατο, χορταστικό και[...]
Πηγή: sintayes.grΜία συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας από την Chef Ντίνα Χαρίση Συνταγή : Ντίνα Χαρίση Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία διαχρονική συνταγή στο πιάτο σας. Χρόνος Προετοιμασίας 40' Υλικά για 4 άτομα 20 κανελόνια ή περίπου μια συσκευασία 1 σπιτική σάλτσα Pumaro 50 γρ. Flora[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.gr