Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Έχω στο ιστορικό μου αρκετές αποτυχίες στη ζαχαροπλαστική, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, ειδικά κατά τις περιόδους εορτών. Τότε είναι που πάνε όλα στραβά.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό κουνελάκι κομμένο σε μερίδες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολόκληρο κουνελάκι ανοιγμένο) 2 κονσέρβες μανιτάρια σε φέτες λευκό κρασί μπόλικο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 1,5 κιλού, κομμένο σε μέτριες μερίδες 50 γρ. σπόροι μουστάρδας 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό 50 ml ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κουνέλι περ. 1800 γρ., κομμένο σε μερίδες 1/2 κ. γιαούρτι στραγγιστό 3 λεμόνια, το χυμό 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 4 αβγά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κουνέλι γύρω στα 2 κιλά 6 μεγάλες πατάτες Για να αλείψουμε το κουνέλι 2 κ. σ. δεντρολίβανο 2 κ. γ. θυμάρι 1 κ. γ. ματζουράνα αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μεγάλωσε στην Πάρο. Στο νησιώτικο εορταστικό τραπέζι πρωταγωνιστούσε το γεμιστό κουνέλι, το πατούδο: η καλή σχέση με τις παιδικές της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπερα! Αλλη μια εβδομαδα εφτασε στο τελος της και ηρθε η ωρα για τον εβδομαδιαιο προγραμματισμό. Εχουμε και λεμε λοιπόν: Δευτερα: Ψαρόσουπα Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓλυκάκι κι από μένα σήμερα ! Εντάξει δεν είναι σοκολατένιο και κόκκινο και κρεμώδες, αλλά είναι κατάλληλο για όσους θεωρούν ότι πρέπει να γιορτάζουν αύριο. Τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 2/3 νεροπότηρου λάδι 1 κρεμμύδι μεγάλο χυμός 3 μεσαίων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη αλάτι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 κουνέλια βάρους περίπου 1.500 γραμμάρια το καθένα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή) ½[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό το The Food Project www.thefoodproject.gr Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από αλεύρι. Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί[...]
1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 2/3 νεροπότηρου λάδι 1 κρεμμύδι μεγάλο χυμός 3 μεσαίων λεμονιών 1 κουταλιά σούπας θυμάρι ή ένα κουτ. του γλυκού ρίγανη αλάτι,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚΟΥΝΕΛΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η λεξη γιουβετσι προερχεται απο το τουρκικο güveç , που σημαινει το πηλινο σκευος οπου ψηνοταν το φαγητο. Εβαζαν το κρεατακι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 μικρό κουνέλι 1 1/2-2 κιλά 3/4 φλιτζανιού τσαγιού βούτυρο 1 βαζάκι μουστάρδα 1 φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ αλάτι,πιπέρι Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: sidages.gr