Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
2 ½ κιλά σιδηρόδρομο από μοσχάρι 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 φιάλη 750 ml ξηρό κόκκινο κρασί 2 κλαράκια σέλινου κομμένα σε ροδέλες 5-6 κλαράκια φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grΜαριναρισμένο μοσχαράκι ψημμένο στη λαδόκολλα, με πατάτες, λαχανικά, μπαχαρικά και φέτα!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαράκι 1 μικρό κρεμμύδι 5 πατάτες 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη daube την έμαθα πριν 3 χρόνια απο ένα άρθρο της Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Διαβάζοντας για τα υλικά,όσο και για τον τρόπο μαγειρέματος,μμμ...γοητεύτηκα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1 μεγάλο κουνέλι με το συκώτι του 200 γρ. ψίχα ψωμιού 3/4 φλ τσ. κόκκινο κρασί 3 κ.σ. μουστάρδα 3 σκ. σκόρδο λυωμένες 2 κ.σ. δεντρολίβανο 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας είπε η Ξανθή ότι στην Ελένη έφαγαν πολύ ωραία πράγματα κι εκεί που τα συζητάμε της λέω καλέ αυτό το φαγητό το έχουμε!!είναι από τις πρώτες μου συνταγές!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σπάλα ή ελιά ή χτένι Ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί 1 ξερό φύλλο δάφνης ή 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο ή ένα κλωνάρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΜοσχαρίσιο συκώτι στο φούρνο με πουρέ πατάτας Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:1 ώρα & 20 λεπτά, Κόστος:12 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό[...]
Πηγή: foodtrails.grΚοκκινιστό χοιρινό σπάνια συναντάμε σε συνταγές και όταν το συναντάμε συνήθως γίνεται με την ίδια λογική με το μοσχάρι. Όμως το χοιρινό έχει άλλα γευστικά[...]
Πηγή: caruso.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΚάτω από τα φουσκωμένα και χρυσοροδισμένα βουτήματα βρίσκεται ένα πλούσιο, μαλακό μοσχαράκι μαγειρεμένο με μανιτάρια , ιδανικό για να νικήσει το χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 07/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες γεµιστές µε μοσχαράκι κεµπάπ Μια συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για τη συνταγή μας 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 3 φέτες ψωμί (προηγούμενης ημέρας μουσκεμένο στο νερό σε τρίμματα) 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη η 1/2 κούπα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΗ ιδέα των ψητών κεφτέδων με μείγμα από γιαούρτι είναι γνωστή στην Ελλάδα, όμως εδώ τα υλικά είναι πιο ελαφριά, πιο μυρωδάτα και η συνταγή απεγκλωβίζεται από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό Μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 παξιμάδι μουλιασμένο 1 ντομάτα τριμμένη 1 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλάκι δεντρολίβανο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.com