Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ένα διαφορετικό 'γκιουβέτσι'. Δικής μου εμπνεύσεως. Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια 200γρ χοιρινός κιμάς 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό με μέλι είναι μια φανταστική συνταγή, γεμάτη γεύση και αρώματα. Συνηθίζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να μαγειρεύουμε συχνά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό με μέλι είναι μια φανταστική συνταγή, γεμάτη γεύση και αρώματα. Συνηθίζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να μαγειρεύουμε συχνά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο χοιρινό με μέλι είναι μια φανταστική συνταγή, γεμάτη γεύση και αρώματα. Συνηθίζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να μαγειρεύουμε συχνά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό με μέλι είναι μια φανταστική συνταγή, γεμάτη γεύση και αρώματα. Συνηθίζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να μαγειρεύουμε συχνά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό με μέλι είναι μια φανταστική συνταγή, γεμάτη γεύση και αρώματα. Συνηθίζουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι μόνο, να μαγειρεύουμε συχνά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο κρέας που ψήνεται αργα, αργά στο φούρνο, απορροφώντας τα υγρά και τα αρώματα ενός ζωμού από λαχανικά και μυρωδικά είναι που θα κάνει τη διαφορά. Ένα πιάτο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.gr