Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 438 συνταγές
Μπιφτέκια με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα βασιλικού στο φούρνο, Μπιφτέκια αλλιώτικα, με βασιλικό και κεφαλοτύρι, Μπιφτέκια με μοτσαρέλα, βασιλικό και λαδολέμονο ντομάτας, Μπιφτέκια με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα βασιλικού στο φούρνο, Μπιφτέκια οσπρίων με πατάτα στο φούρνο, Μπιφτέκια με τυρί
«Πενία τέχνας κατεργάζεται»και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα “λαϊκά” πιάτα που με ταπεινά[...]
Πηγή: caruso.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | φιλέτο | μελιτζάνα Διαφημίσεις 180 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, σε λεπτές λωρίδες[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜε μια λέξη: Λουκούμι! Υλικά: 1 κιλό χοιρινή πανσέτα σε χοντρές φέτες 4-5 κουταλιές σπορέλαιο 2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη 4[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜοσχάρι με Σπανάκι και Μανιτάρια Ανά μερίδα; Λιπαρά 4,5 γραμμάρια, φυτικές ίνες 5,6 γρ, θερμίδες 284. Υλικά λάδι 800 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι κομμένο σε[...]
Πηγή: greekouzina.grΑυτή η συνταγή είναι η αγαπημένη του μέλλοντα αντρούλη μου. Γεμιστή γαλοπούλα με τυριά και τυλιγμένη με μπέικον Τι χρειαζόμαστε: 1 Μεγάλο φιλέτο γαλοπούλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κοκκινιστό που το κάνω πάντα όταν έχω τραπέζι και δεν μένει ούτε βουκιά. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχάρι 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ κριθαράκι 200 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους 1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους 1 καρότο στον χοντρό τρίφτη 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για τη μαρινάδα: ½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο 4 κουταλιές σούπας κρασί κόκκινο 2 φύλλα δάφνης 4 κόκκοι μπαχάρι ½[...]
Πηγή: greekmasa.grχωριάτικο πικάντικο λουκάνικο πιπεριά πράσινη κρεμμύδι σκόρδο ντομάτα φρέσκια στον τρίφτη αλάτι μοσχοκάρυδο κανέλα ελαιόλαδο κρασί κόκκινο βασιλικός Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια 4-5 μερίδες: 500 γρ γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 3-4 φρέσκιες ντομάτες (κατά προτίμηση χωρίς[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ έρωτας περνάει από το στομάχι. Στη περίπτωση μας, η συμβία το εφαρμόζει διαχρονικά με εξαιρετική μαεστρία. Αφού την έπεισα τελικά, θα μεταφέρω εδώ κάποιες[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥλικά Ματσάτα: 500 γρ. ντομάτες ώριμες: 800 γρ. φύλλα δάφνης: 4 ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο: 50ml σκόρδο: 4 σκελίδες με τη φλούδα νερό: 200ml[...]
Πηγή: icookgreek.com(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr