Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
ΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grYou are here: Home / μεζέδες διάφοροι για ούζο, κρασί, αλκοολούχα ποτά / Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment καρβαβίτσα[...]
Πηγή: greekouzina.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.com[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Τα εντόσθια είναι ο αγαπημένος μεζές όλων των Κρητικών και για το λόγο αυτό έχουμε βρει πολλούς τρόπους να τα μαγειρεύουμε. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιαφορετική από τις συνηθισμένες, αλλά υπέροχη σε γεύση και μυρωδάτη αυτή η μαγειρίτσα ,με το ελαφρύ κρεμώδες ζουμάκι της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤι χρειαζόμαστε (για 2 μερίδες): 300 gr συκωταριά από αρνάκι ή κατσικάκι 1 μικρό μαρούλι ή 7-8 φύλλα από ένα μεγάλο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.comΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα περίπου 4 - 5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτoκαλιού 1/2 ελαιολαδο Για τη γέμιση 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 1/4 κιλού κιμά[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 μικρές πέρδικες 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 2 φλ. τσαγιού ζωμό κρέατος 2 φλ. τσαγιού κρασί κόκκινο (ξηρό) 3 κ.σ. αλεύρι 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά Για τα γαρδουμπάκια Μισή αρνίσια συκωταριά 2 μαρούλια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 φρέσκιες ντομάτες Μαϊντανός πλυμένος 6-7 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 αρνίσια συκωταριά 800-100 γραμ περίπου 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 ματσάκι άνηθο 3 κουτ σούπας άσπρο ρύζι ½ κοφτό[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠρόκειται για κλασικό εκλεκτό μεζέ που φτιάχνουμε στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στις μεγάλες γιορτές (και όχι μόνο). Παίρνουμε από το χασάπη μας μια χοιρινή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr