Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Το φαγητό που εδώ και χρόνια φτιάχνω την επομένη των Χριστουγέννων είναι το γουρουνάκι με σέλινο. Και μάλιστα σε δυο εκδοχές αφού εγώ το προτιμώ αυγολέμονο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τη συκωταριά, πέρα από τη λαδορίγανη, που θυμίζει μαγειρίτσα , χωρίς όμως να είναι. Με μπόλικα χόρτα και μυρωδικά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο μασχαράκι με μαρούλια, φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο, είναι ένα από εκείνα τα φαγάκια, που άμα τα δοκιμάσεις, είναι δύσκολο να τα ξεχάσεις. Τρώγεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕκλεκτά υλικά για ένα καθαρά ανοιξιάτικο πιάτο! Επιστροφή με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες. Για τους ασκολύμπρους σας έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr4 μερίδες μοσχαρίσιο κρέας της επιλογής σας (προσωπικά χρησιμοποιώ από το μοσχάρι το στρογγυλό, γιατί είναι σχετικά άπαχο, όμως είναι πιο σκληρό, οπότε σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Τα εντόσθια είναι ο αγαπημένος μεζές όλων των Κρητικών και για το λόγο αυτό έχουμε βρει πολλούς τρόπους να τα μαγειρεύουμε. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 200 γρ. τορτελίνια 1,5 λίτρο ζωμός κότας ή βοδινού ή 2 κύβοι σε 1,5 λίτρο ζεστό νερό 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 1[...]
Πηγή: yumyum.gr