Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 6 αυγά 2 αυγά χτυπημένα 1 κρεμμύδι 350γρ. χοιρινό κιμά 1/2 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό Μισό μοσχοκάρυδο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤΙΡΟΛΕΖΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ Οι γερμανοί έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις πατάτες και η πατατοσαλάτα είναι το φόρτε τους. Η παράδοση αυτή πέρασε και στο Alto Adige ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ορεκτικά χαρίζουν γεύση και ποικιλία σε κάθε τραπέζι και έτσι όταν έχουμε καλεσμένους αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να τους προσφέρουμε όσα πιο πολλά[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά (Για 4-6 άτομα) Για τα μπιφτέκια: 700γρ. ανάμικτο κιμά χοιρινό και κοτόπουλο, 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουταλάκι ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com800 πατάτες (μετρίως ή και εντελώς σφικτές, πάντως ΟΧΙ πολύ αμυλώδεις) 1 ξερό κρεμμύδι 10 γρ φρέσκο βούτυρο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. καλό, παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 αυγά, και 3-4 έξτρα χτυπημένα 700 γρ. χοιρινό κιμά 1 ματσάκι φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 ολόκληρο μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΌσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές. Όπως και να έχει είναι ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΤα βούτυρα με βότανα και αρωματικά, που είδαμε πως φτιάχνονται στο προηγούμενο άρθρο, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσουμε κατακόρυφα το γευστικό προφίλ[...]
Πηγή: caruso.grΤο έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και ξανά. Λατρεύω τα ζυμαρικά. Τελικά μου είναι πολύ πιο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr1 πλάτη κατσικιού 2 κιλά 1 μπόλια κατσικιού 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια μεσαία 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ κουκουνάρι 300 γραμμ ρύζι 1 ματσάκι μαιντανό 1κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για το αρωματικό βούτυρο: 300 γρ.βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κύβους και σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 80 γρ.φυλλαράκια από[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 04/10/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες σε πεντανόστιμη κρεμώδη σάλτσα Ένα πεντανόστιμο, πλήρες και χορταστικό[...]
Πηγή: sintayes.gr1 μερίδα "Σπιτικό" Ζωμό Βοδινού της Knorr 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες μουστάρδα 4-6 κουτ. του γλυκού σχοινόπρασο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα χτένια είναι από τις πιο ηδονικές θαλασσινές απολαύσεις και δυστυχώς σπάνια τα βρίσκει κανείς σε μενού ελληνικού εστιατορίου και ακόμη πιο σπάνια[...]
Πηγή: caruso.gr