Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Του Ιάκωβου Θεοδοσίου "Ιατρού - Διαιτολόγου" Παράλληλα με την τήρηση των θρησκευτικών παραδόσεων , είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι ακολουθούν τη νηστεία όπως την[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grυλικά για 3 μπέργκερ 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος με αρκετό λίπος (ή μοσχαρίσιος με 1/3 αρνίσιο) περασμένος μια φορά από τη μηχανή 2 χοντρές φέτες χωριάτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiSalisbury steak is just a fancy hamburger. It's been named after Dr. Henry Salisbury who, during the American Civil War, recommended that people should eat[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠρωτοφάγαμε αυτή τη συνταγή με όλων των ειδών τα φασόλια στο σπίτι της κοσμοπολίτισσας θείας μας. Η Φανή μόλις είχε επιστρέψει από τη Μοντάνα, όπου είχε[...]
Πηγή: bostanistas.grSalisbury steak is just a fancy hamburger. It's been named after Dr. Henry Salisbury who, during the American Civil War, recommended that people should eat[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μία φορά περασμένο στη μηχανή του κιμά, με αρκετό λίπος. Προτεινόμενα κομμάτια, λαιμός και λάπα ανάμεικτα 1/4 φλιτζανιού νερό παγωμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤο λατινικό του όνομα προδίδει και την καταγωγή του. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν νόστιμο πιάτο με βάση τον κιμά και διάφορα λαχανικά, μπαχαρικά και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλο κιμά κοτόπουλου μπούτι 100 γρ. λίπος από χοιρινό (πανσέτα σε κιμά) 1 φλυτζ. του καφέ πράσο 1 κ.γλ. κρεμμύδι χλωρό ψιλοκομμένο (μόνο φύλλα) 1/4 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο χωρίς λίπος 1 κρεμμύδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια 1 πράσσο (μόνο το άσπρο) 1/2 ματσάκι μαϊδανο 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com