Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Τέλος τα hot dog! Από σήμερα η νέα junk λατρεία λέγεται corn dog και είναι ένα απολαυστικό λουκάνικο βουτηγμένο σε χυλό από καλαμποκάλευρο. Γίνεται πανεύκολα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣυστατικά : • 6 vegan λουκάνικα • 6 ξύλινα καλαμάκια • ½ κούπα καλαμποκάλευρο • ½ κούπα αλεύρι • 1 κ.γ. μουστάρδα σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr2-2/3 φλ. καλαμποκάλευρο 1-1/3 αλεύρι για όλες χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι 4 μεγάλα αβγά χτυπημένα 1-1/2 φλ. γάλα 3 κ.σ. ζάχαρη 12[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμικτο 1 κούπα κρεμμύδι τριμένο 2 μεγάλες φέτες παξιμάδι, μουλιασμένο και στραγγισμένο 2 αυγά 1/4 κούπας λάδι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookingbook.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα 3 κ.σ. ανάλατο βούτυρο ¼ της κούπας κρεμμύδια 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. αποξηραμένο φασκόμηλο ½ κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, το Friuli . Υπάρχουν πολλά ιταλικά[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕλληνικό πρωινό Το διαδεδομένο και φημισμένο ελληνικό πρωινό, που ως γνωστόν περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το ξεκίνημα της ημέρας.[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΠρόκειται για μια Ιταλική νοστιμιά!Η πολέντα είναι ένα συνοδευτικό με βασικό συστατικό το καλαμποκάλευρο και υπάρχουν δυο τρόποι σερβιρίσματος.Ή σταματάμε στο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Στη χθεσινή ανάρτηση, το ριγανάτο χοιρινό το συνόδευε ένας πουρές, όπως σας είπα, λίγο διαφορετικός. Ποιά είναι η διαφορά του από τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι μια εκδοχή των χοτ ντόγκς αλλά σε ξυλάκι με απίθανη τραγανή κρούστα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Την βρήκα στο σάιτ mama's party και την έφτιαξα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά (4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 κ.σ σάλτσα σόγιας 1 κ.γ μουστάρδα 1 κ.σ μαρμελάδα βερύκοκο ή πορτοκάλι 1/4 φλ. κρύο νερό 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Συνταγής 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο “κιχί με καλαμποκάλευρο” της alfa 800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.σ βούτυρο 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr