Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι ελαιόλαδο 2 σκ.σκόρδο 4 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη Αλάτι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά κομμάτια κουνελιού, σιγομαγειρεμένα μέσα σε γλυκό κρασάκι και λάδι, αρωματισμένα με –λιγότερο ή περισσότερο γερές δόσεις- δενδρολίβανου, φασκόμηλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Ένα κουνέλι κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο (περίπου μισό λίτρο) Χυμός δύο λεμονιών Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Πλένουμε καλά το κουνέλι που το έχουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, το κουνέλι alla Ligure είναι ένα δεύτερο πιάτο τυπικό της περιοχής της Λιγκούρια ( Liguria ), αλλά πλέον είναι πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφριά και δροσερή εναλλακτική για το κουνελάκι σας. Οι αγκινάρες του δίνουν πολύ ιδιαίτερη γεύση και του ταιριάζουν πολύ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι από τις πίο ωραίες εκδοχές μαγειρέματος του κουνελιού, που λίγοι ξέρουν οτι υπάρχει. Το τρώνε πού στην Κρήτη, το έκανε η γιαγιά μου και εδώ έχω βάλει τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: λίγο θυμάρι κουνέλι σε κομμάτια 1 κούπα νερό μουστάρδα 1 κούπα κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι λίγο αλεύρι Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠεντανόστιμο κουνέλι κοκκινιστό με ιδιαίτερη γεύση που μπορεί να προσφερθεί σαν κυρίως πιάτο συνοδευόμενο απο μακαρόνια ή πατάτες, αλλά και σαν ενας ιδιαίτερος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ½ κιλό περίπου κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κρασοπότηρο ξίδι 3 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένο Αλάτι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 1 κουνέλι 1 κουτάκι μπύρα 1ποτήρι τσίπουρο 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. δενδρολίβανο 2-3 ποτ. νερό Εκτέλεση: Σωτάρουμε καλά το κουνέλι το[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή τη συνταγή την έχω φυλαγμένη από πολλά χρόνια γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν άρχισα να ασχολούμαι με τη κουζίνα. Υλικά Κουνέλι (με το συκώτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grPost Views: 113 Υλικά Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι αλάτι πιπέρι θυμάρι Για τις μπριζόλες 2 κ.γ. ζάχαρη για τη μαρινάδα 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΟ φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοναδική συνταγή προερχόμενη από το Essex της Αγγλίας!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι σε κομμάτια αλάτι, πιπέρι δεντρολίβανο 1 ποτήρι λευκό κρασί λάδι σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr