Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Μοσχαράκι νουά, μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με σπόρους ροδιού. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μοσχαράκι νουά, ολόκληρο ή σε φέτες (κατά προτίμηση μοσχαράκι γάλακτος)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά. Η δικιά μου πινελιά είναι το φρέσκο δεντρολίβανο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ πιο έξυπνος τρόπος να έχεις κομμάτια κρέας σκέτο γλύκισμα; Να τα μαγειρέψεις σε χυμό πορτοκαλιού που θα προσφέρουν εκτός των άλλων και απίθανο άρωμα στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ συνταγή αυτή είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχη συνταγή της Φλώρας μας "Χοιρινές μπριζόλες με κόκκινη σάλτσα πιπεριάς" ! Της την αφιερώνω[...]
Πηγή: greekmasa.gr3 Σκαλοπίνια μοσχαρίσια 3 καροτάκια καθαρισμένα βρασμένα ελαφρά σοταρισμένα με βούτυρο και κομμένα 3 μικρά κολοκυθάκια καθαρισμένα ,αλατισμένα και σοταρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΜια νοστιμότατη συνταγή που μπορεί να σταθεί αντάξια ακόμα και σε ένα gourme εστιατόριο. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά μοσχάρι χωρίς κόκκαλο σε μεγάλες μπουκιές 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr750 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 500 γραμμ. κοκκάρι καθαρισμένο (κρεμμύδι) 6-8 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες 2 κ. γλ. θυμάρι 10 κόκκοι πιπέρι ή[...]
Πηγή: argiro.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 600γραμ. φιλέτα μοσχαριού 1 πορτοκαλιού τον χυμό 1 ποτηράκι του λικέρ Grant Marnier λίγο αλεύρι 2-3 φυλλαράκια φασκόμηλου 1 σκελίδα σκόρδο λίγο ζωμό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΘα γλείφετε τα δάκτυλα σας. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλο μοσχάρι σπαλομίτα κομμένο σε κομμάτια όπως ένα σπιρτόκουτο 1 κιλό κρεμμύδια μικρά 2 κρεμμύδια κανονικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓίνεται και με μοσχαράκι!! Υλικά 1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα πιάτο μοναδικό για μπουφέ η τραπέζι. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1&1/2 κιλό μοσχάρι χωρίς[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια κλασσική συνταγή με μελιτζάνες στην δική μου εκδοχή! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 6 μέτριες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά Για το κεμπάπ 250γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250γρ. χοιρινό κιμά 150γρ. κρασί γλυκό μοσχάτο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4κ.σ ελαιόλαδο 2κ.σ μουστάρδα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κιλό κρέας μοσχαριού 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγαλο κρεμμύδι ή 2 μικρά 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασάκι 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 κουτί ντοματάκια ή 4 φρέσκες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Χθες ηθελα να κανω κοκκινιστο μοσχαρακι, αλλα καταλαθος εβγαλα χοιρινο απο την καταψυξη και μαλιστα τηγανια. Οπότε ειπα να δοκιμασω κατι σαν κοκκινιστο και το[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ με κριθάρι/βρώμη/σίκαλη (Πολυδημητριακών) της alfa 1/2 φλ. ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.grΚεφτές ( και δε φταις !!!) Παραλλαγές, να φαν' κι οι κότες!! Στο μέγεθος, στα υλικά αλλά κυρίως στα μυρωδικά. Με ούζο, με σκόρδο, με κύμινο, με πορτοκάλι...[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι 2 πορτοκάλια 1 κονσέρβα ανανά 2 κρεμμύδια 1 νεροπότηρο κόκκινο γλυκό κρασί 2 ντομάτες 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr