μαγειριτσα με μανιταρια νηστίσιμη | ψησιμο κοκορετσι στο φουρνο | κεικ αλμυρο με γιαουρτι αργυρω | γλασο λευκο με ζαχαρη αχνη | κουλουρακια με μελι αργυρω | σοκολατοπιτα νηστισιμη σιροπιαστη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες - Vegan

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κριθαρένιο ψωμί με σπόρους δίχως ζύμωμα

Σας έχω την καλύτερη λύση για σπιτικό ψωμί χωρίς ζύμωμα! Κριθαρένιο ψωμί με λιναρόσπορους και ηλιόσπορους, έτοιμο μετά από 20 λεπτά ψήσιμο. Και έτσι θα έχετε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Στην παραλία χωρίς κριτσίνια; Ποτέ!

Δύο πράγματα - και μόνο - μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο μου: η μυρωδιά φρεσκοψημένου φαγητού και η μυρωδιά φρεσκοψημένου γλυκού. Σήμερα ξύπνησα από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζύμωμα στο χωριό και ψωμί όπως παλιά

Ψωμί όπως το ζύμωνε η μάνα, στη σκάφη ζυμώματος και με αλεύρι από τον μύλο. Βέβαια η μάνα ζύμωνε με προζύμι αλλά τώρα εδώ δεν υπάρχει και οι περισσότερες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πίτα στριφτή, χειροποίητη

Φτιάξετε λαχταριστή χορτόπιτα ή τυρόπιτα στριφτή με φύλλο τραγανό κι αφράτο που θα ανοίξτε μόνοι σας. Ακόμα κι αν το χειροποίητο φύλλο σας ακούγεται εγχείρημα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζυμώνω το ψωμί του σπιτιού μου

Πώς γίνεται να έχουμε ζυμωτό ψωμί, φρέσκο κι αχνιστό, κάθε μέρα; Κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, πανεύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου, παρακαλώ:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπατόν σαλέ λαδένια και νηστίσιμα

Πολύ καιρό τώρα ψάχνω να βρω μια γρήγορη και απλή συνταγή για μπατόν σαλέ. Κάτι που να γίνεται εύκολα, να μη χρειάζεται να φροντίσεις ιδιαίτερα για αγορά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όταν το ψάρι έγινε πίτα

Μια εκλεκτή και ξεχωριστή πίτα από ψάρι (ή κομμάτια ψαριού μαγειρεμένου που περίσσεψαν). Βάλτε τα στην κατάψυξη αφού τα καθαρίσετε και, όποτε έχετε διάθεση,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Περηφάνια και προκατάληψη: ανοίγω φύλλο!

Το καλύτερο έτοιμο φύλλο της αγοράς δεν πλησιάζει το χειροποίητο. Και μολονότι μεγάλωσα σε σπίτι με παραδοσιακές κρητικές νοικοκυρές, απ’ εκείνες που τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζυμώνω το  ψωμί του σπιτιού μου

Πώς γίνεται να έχουμε ζυμωτό ψωμί, φρέσκο κι αχνιστό, κάθε μέρα; κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, πανεύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου, παρακαλώ:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πίτα στριφτή, χειροποίητη

Φτιάξετε λαχταριστή χορτόπιτα ή τυρόπιτα στριφτή με φύλλο τραγανό κι αφράτο που θα ανοίξτε μόνοι σας. Ακόμα κι αν το χειροποίητο φύλλο σας ακούγεται εγχείρημα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ιδιαίτερο ψωμί - δώρο Θεού

Απόγευμα στη δουλειά. Προσπαθώ να μαζέψω το μυαλό μου και να φύγω. Η αλήθεια είναι πως πάντα κάτι βρίσκω και μένω πίσω. Καθώς σκέφτομαι διάφορα χτυπάει το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χορτόπιτα με καρύδια, νηστίσιμη

Τα καρύδια είναι εξαιρετικά θρεπτικά, χορταστικά, έχουν επίσης μια βαθιά νοστιμιά. Αν προσθέσεις, λοιπόν, λίγη τριμμένη καρυδόψιχα σε μια νηστίσιμη χορτόπιτα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Λαγάνα προχωρημένη

Μια κι ο καιρός δεν μοιάζει φέτος ιδιαίτερα ευνοϊκός για βόλτες, προσφέρεται όμως για ομαδικές ασχολίες και σίγουρα είναι ιδανικός για μαγειρική με απαιτήσεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ανοίγω φύλλο για σπανακόπιτα!

Το καλύτερο έτοιμο φύλλο της αγοράς δεν πλησιάζει το χειροποίητο. Και μολονότι μεγάλωσα σε σπίτι με παραδοσιακές κρητικές νοικοκυρές, απ’ εκείνες που τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Υγιεινό μασούλημα με σταφιδόψωμα ολικής άλεσης

photo: Εύη Σκούρα Η συνταγή αυτή δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα. Αν εξαιρέσετε την αναμονή για να φουσκώσει η ζύμη, δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Χρόνος[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy