Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
1 κεσεδάκι γιαούρτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με χαμηλά λιπαρά) 1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού που χρησιμοποιήσατε) καλαμποκέλαιο 1 1/2 με 2 κεσεδάκια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥπέροχες πιτούλες που τις έφτιαξα σήμερα, που μου είχε περισσέψει λίγος κιμάς, από τα μακαρόνια με κιμά της προηγούμενης μέρας. Για τον κιμά δεν θα σας πω[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο τσαλαφούτι είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί από την Ευρυτανία που μοιάζει με το κατίκι Δομοκού, όμως είναι πιο πλούσιο σε λιπαρά και πιο σφιχτό, με γεύση[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΌσο ήταν ακόμα τα παιδιά στο σπίτι στις διακοπές, έφτιαχνα αγαπημένα τους φαγητά. Κρέπες είχα να φτιάξω χρόνια, οπότε είπαμε να τις φτιάξουμε όσο ήταν εδώ.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΔιαφορετική από τις ελληνικές συνταγές, παρ' όλα αυτά ιδιαίτερα νόστιμη Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. καλαμποκέλαιο 8 μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς το κόκκαλο ή 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανοστιμα πεινιρλι που σε βγαζουν ασπροπροσωπη σε καθε τραπεζι και παιδικο παρτι, και ενθουσιαζουν τους παντες με τις διαφορετικες γευσεις της γεμισης Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορείτε να τα γεμίσετε με ότι τραβάει η όρχξη σας...Είναι πανεύκολα και κρύα είναι ακόμα πιο νόστιμα.Την ζύμη μπορείτε να την κρατήσετε 1 μέρα ψυγείο άλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο 1 κιλό αλεύρι για πίτες 1/2 φλ. καφέ ελαιόλαδο 2 κ. σ. ξύδι Νερό όσο πάρει Για τη γέμιση 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 3 πράσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ... ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.... ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ! ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ: 400 gr. ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΕίναι τα πιο εύκολα και νόστιμα γλυκά παξιμαδάκια. Τα φτιάχνουν στην Κρήτη όταν οι μέρες ψυχραίνουν. Συντροφεύουν καλά τους απογευματινούς καφέδες με τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr