Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Οι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 1 κ.γλ. αλάτι 20 γραμμ. φρέσκια μαγιά 2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 1 πρέζα αλάτι 25 γρ νωπή μαγιά 1 κ.σ μέλι 1 κ.σ ζάχαρη 2 αυγά 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.γ ξύδι 100 γρ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για τις κρέπες 30γρ. νιφάδες βρώμης 80γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χωρίς γλουτένη 1/8κ.γ αλάτι 1/8κ.γ ζάχαρη 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 300γρ. γάλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σταφιδόψωμο μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και ειδικά τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο εξοχικό μου, στο Σούνιο. Είναι από τα ψωμιά που αγαπώ πολύ και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί διπλοσέντονο, αλλά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θέλετε χειροποίητο ψωμί, όπως επίσης αν ψάχνεστε με το κεφίρ, αξίζει να το διαβάσετε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 πακέτο φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 750 γρ. φέτα σε τρίμματα μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι {Για το χωριάτικο φύλλο]}500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: argiro.grΠρέπει να ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό που αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να αγορασω την κουζινομηχανή μου για να αρχίσω να ζυμώνω και καλά ψωμί.Παρόλο που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια την τάρτα 1 έτοιμη ψημένη ζύμη τάρτας με ρύζι χωρίς γλουτένη Για τη γέμιση 1 κιλό μανιτάρια λευκά κομμένα στα 2 ή 4 ανάλογα το μέγεθος τους 3 πράσα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ψιλές φέτες 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 αυγά 500 γρ σπανάκι ή φρέσκο ή κατεψυγμένο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από την περσινή αποκριάτικη περίοδο. Στο μυαλό μου την είχα πιο κοντά, σαν να ήταν λίγους μήνες[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΛαχταριστή! Τι θα χρειαστούμε: 100gr γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 1 αυγό 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας γάλα σκόνη ξύσμα ενός μικρού λεμονιού 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γραμμ. φέτα και 200 γραμμ. ανθότυρο 2[...]
Πηγή: argiro.gr