Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Για τη ζύμη Μείγμα 1 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 2 φακελάκια ξερή μαγιά Μείγμα 2 140 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 60 ml ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛαγάνα με αυθεντική γεύση.... Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες οι συνταγές 2 φλ αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr500 γρ. αλεύρι (ό,τι θέλω) 1 κ.σ. αλάτι και λίγο ακόμη 2 κ.σ. ζάχαρη 2 φακελάκια ξερή μαγιά 1 κ.σ. λάδι θυμάρι και δενδρολίβανο (ψιλοκομμένα) 100 γρ. ελιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γνωστή Κιμωλιάτικη συνταγή, κατά μία έννοια η ...ελληνική πίτσα! Οπου βέβαια μπορούμε να τη φορτώσουμε με ότι ακριβώς μας κάνει όρεξη, στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 7 γραμμάρια μαγιά φρέσκια 300 ml ζεστό νερό 3 κουταλιές της σούπας λάδι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΤη Focaccia , το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάρτες της γαλλικής επαρχίας. Ένα απολαυστικό δείγμα της cuisine provencale!! Καραμελωμένα κρεμμύδια σε μια ζύμη αφράτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΘέλεις να φτιάξεις σπιτικό ψωμί, αλλά δεν έχεις μαγιά; Κανένα πρόβλημα! Φτιάξε ψωμί με σόδα σε μισή ώρα και με μόλις 6 υλικά, που έχεις στο ντουλάπι σου.[...]
Πηγή: ediva.grΓεμιστό ψωμί με ελιές.Αυτή τη συνταγή την εμπνεύστηκα από τη γιαγιά μου στο χωριό και κάθε φορά που τη φτιάχνω μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια.Και θα[...]
Πηγή: ediva.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΜια από τις μεγάλες αδυναμίες που έχουμε πολλοί, είναι το ζεστό, φρεσκοψημένο, αχνιστό ψωμάκι. Όμως μια ακόμα μεγαλύτερη προσωπική αδυναμία είναι το ζυμωμένο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elwww.avocadoathens.com Υλικά για την προζύμι: 400 γρ. αλεύρι για πίτσα (ιταλικό τύπου 00) 400 γρ νερό 3 γρ. φρέσκια μαγιά Παρασκεύη προζυμιού: Απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ. νωπή μαγιά λίγο χλιαρό νερό, όσο χρειαστεί η ζύμη (2/3 - 1 φλ. τσ. περίπου) 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.[...]
Πηγή: e-sofia.gr