Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Είναι μια πολύ νόστιμη τάρτα, και ό,τι πιο εύκολο μπορεί να φτιάξει κανείς το καλοκαίρι, που τα κολοκυθάκια είναι άφθονα. Συνήθως την φτιάχνω με τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουν μείνει στο ψυγείο τυριά; Φτιάξτε αυτές τις πεντανόστιμες μπουκιές που είναι το πιο ωραίο σνακ για το σχολείο ή για το γραφείο την ώρα της μεγάλης[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά από μια μπαγκέτα-λάστιχο (κατεψυγμένη να υποθέσω) που με κεράσανε σε κάποιο σπίτι, θυμήθηκα αυτό το απλό, απλούστατο ψωμί που γίνεται στο πι και φι. Δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grπηγή Το ημερολόγιο "Το Άγγελμα της Ημέρας" που μου έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμουνα μικρή, έγραφε σε μια σελίδα του: "Δέκα τρόποι για να γίνετε και πάλι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό κοσκινισμένο Γάλα 2 ποτήρια νερού Αυγά 2 χτυπημένα Ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού Μαγιά ξερή 2[...]
Πηγή: chefoulis.grΤην Κυριακή της Πεντηκοστής στο Χωριό μας το Κυπαρίσσι Γρεβενών εξακολουθούμε και την γιορτάζουμε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Αποχαιρετούμε τις ψυχές των[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι πάλι η θερμοκρασία θα κάνει μια βουτιά, όπως τουλάχιστον λένε, η άνοιξη ήρθε για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤί είναι αυτό το παιχνίδι; Είναι ένα παιχνίδι με 7 αναρτήσεις του blog σου και έναν χαρακτηρισμό τους. Ένα παιχνίδι λίγο χρονοβόρο που όμως είναι και μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grFUSION (προφορά : φιούζον ). Είναι η κουζίνα στην οποία συνυπάρχουν (κατά τεκμήριο , αρμονικά ) μαγειρικές επιρροές από διαφορετικές εθνικές παραδόσεις . Τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ιδέα για την κοπή της πίτας μας, προέκυψε ξαφνικά και απ ότι έδειξε ήταν ...πολύ καλή!! Από μόνη της φυσικά, δε θα μπορούσε να έχει την παραμικρή τύχη, αν[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι πραγματικά τέλεια και απλά, με λίγα υλικά! Αν δεν κάνω λάθος είναι της Αργυρούς... από τον Καφέ με την Ελένη! Τα έχω φτιάξει και βογκήξανε όλοι....[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. φέτα 400 γρ. κασέρι ή γραβιέρα 4 αβγά 500 γρ. γάλα 1 χουφτα μαιντανό ψιλοκομμένο πιπέρι φρέσκο βούτυρο λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ όμορφη ιδέα για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ έχουμε σήμερα! Γεμιστά ψωμάκια, που το δίπλωμά τους θυμίζει τριαντάφυλλο. Τέτοιου είδους διπλώματα, κάνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά συνταγής σφολιάτα βουτύρου: 1 πακέτο (500 γρ.) πεκορίνο: 100 γρ. τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα.: 250 γρ. τριμμένη κρεμμύδια: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 στήθος κοτόπουλου 50 γρ. έμενταλ 50 γρ. γκούντα 50 γρ. γραβιέρα 50 γρ. καπνιστό ρεγκάτο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 100 ml κρέμα γάλακτος ½ πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή τη φορά η πρόταση μας αφορά ψητά (και όχι τηγανιτά) μπουρεκάκια με άρωμα Ανατολής που προσφέρονται για finger-food σε φιλικές συγκεντρώσεις. Υλικά: 1 πακ.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 500 γρ φαρίνα αλεύρι 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό λίγο αλάτι 200 ml λάδι καλαμποκελαιο σουσάμι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένο 200[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜερικοί την λένε και τεμπελόπιτα, πίτα της τεμπέλας δηλαδή, αλλά εγώ προτιμώ να σκέφτομαι ότι την πρωτομαγείρεψε μια πολυάσχολη αγρότισσα, που έτρεχε από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε το πιάτο μονίμως γεμάτο, μάδημα στο τρυφερό ψητό της γαλοπούλας, το πηρούνι να έχει πάρει φωτιά -μία στη σαλάτα, δύο στις πατάτες- και κάθε τόσο βουτιά[...]
Πηγή: bostanistas.gr