Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Δύο πράγματα - και μόνο - μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο μου: η μυρωδιά φρεσκοψημένου φαγητού και η μυρωδιά φρεσκοψημένου γλυκού. Σήμερα ξύπνησα από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΒήμα βήμα πως να φτιάξετε ????Πολύσπορο ψωμί Ολικής Άλεσης αφράτο σαν βαμβάκι και όμως είναι αληθινό!Μυστικά για τέλειο ψωμί! Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 8 γρ. αλάτι 35 γρ. ζάχαρη 280 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου 2 φακελάκια ξερή μαγιά 30 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 300 gr αλεύρι σίτου 100 gr λιναρόσπορο, αλεσμένο 400 ml νερό χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κούπα ελιές, χωρίς κουκούτσι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για το προζύμι : Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη με μία κούπα αλεύρι (125 Γραμμάρια αλεύρι) και όσο ζεστό νερό (75 Γραμμάρια νερό)[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr2 καρότα 1 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. κουρκουμά 1/2 κ.γλ. τζίτζερ σκόνη 1/2 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη 2 κ.σ. σπασμένο λιναρόσπορο 100 γρ λάδι ελαφρύ 100 γρ νερό 300 γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΟΛΥΣΠΟΡΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Τραγανά, πολύσπορα κρικάκια, φτιαγμένα με φυσικό προζύμι. Γιά το πρωινό, αλλά και γιά όλες τις ώρες, ως σνακ και μαζί με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς γίνεται να έχουμε ζυμωτό ψωμί, φρέσκο κι αχνιστό, κάθε μέρα; κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, πανεύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου, παρακαλώ:[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς γίνεται να έχουμε ζυμωτό ψωμί, φρέσκο κι αχνιστό, κάθε μέρα; Κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, πανεύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου, παρακαλώ:[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν λίγες μέρες κανονίσαμε μαγειροσυνάντηση με μια φίλη για να κάνουμε κριτσίνια από το βιβλίο μου . Ενώ είχε κάνει άλλες συνταγές, δεν είχε ασχοληθεί με τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (για 1 μεγάλη φραντζόλα) 300 γρ. (1¼ φλιτζανιού) κρύο νερό 20 γρ. (2 κουταλιές) σουσάμι 20 γρ. (2 κουταλιές) λιναρόσπορο 20 γρ. (2 κουταλιές) κόκκους[...]
Πηγή: mamapeinao.grΔΥΑΛΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 1 φακελάκι μαγιά (9γρ) λίγο χλιαρό νερό ελάχιστη ζάχαρη ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ με μεμβράνη και την αφήνετε να φουσκώσει για 10 λεπτά. ΧΤΥΠΑΤΕ στο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓλυκιά Πίτα με Κολοκύθα ( Λωλή Σίφνου ) ΥΛΙΚΑ: 500 gr. ψίχα πορτοκαλής κολοκύθας 270 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 ml. χυμό πορτοκαλιού 120 ml. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr28/2/14 Αποχαιρετάμε λοιπόν και τον Φλεβάρη με την πιο τέλεια νηστίσιμη χορτόπιτα του ZannetCooks , φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια με την πιο τέλεια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜερίδες 16 Προετοιμασία 10 λεπτάΨήσιμο 30 λεπτάΩρίμανση Ζύμης 30 λεπτάΣυνολικός χρόνος 1 ώρα 10 λεπτά Cook ModeΓια να μην κλείσει η οθόνη σας. ΛαμαρίναΜαρίζ3[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr16 Νοε 2014 Υλικά (2 φρατζολάκια): 400 γρ. αλεύρι ολικής αλέσης 200 γρ. κίτρινο σκληρό αλεύρι 1 κούπα σπόρους (ηλιόσπορους, κολοκυθόσπορους, λιναρόσπορους,[...]
Πηγή: cookcool.gr