Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1/2 κιλό αλεύρι χωριάτικο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φακελάκι μαγιά στιγμής 1/2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1/4 φλ. λάδι 1 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤυροπιτάκια γλυκά Υλικά 2 φλ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα 1/2 φλ. ζάχαρη 1 κ. γλ. ανθόνερο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 κ.γλ. κανέλα 2 κ.σ. σταφίδες 1 αυγό 3 κ.σ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑντλώντας την έμπνευση από τα παραδοσιακά υλικά της περιοχής της, δημιουργεί πιάτα που έχουν το άρωμα της παράδοσης. Και μας παραδίδει τα μυστικά για τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 6-8 άτομα 1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλα Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι Μισό ποτήρι του νερού σουσάμι καβουρδισμένο Μισό ποτήρι νερού ζάχαρη Λίγο[...]
Πηγή: sidagi.grτα αμύγδαλα είναι οι αγαπημένοι μου ξηροί καρποί! Τα λατρεύω για τη λεπτή τους γεύση αλλά τα έχω συνειρμικά δέσει με ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής μου[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 1 ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο ½ ποτήρι ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη 300 γρ. χλιαρό γάλα 1 φακελάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για τη ζύμη: 4 ποτήρια αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 ποτήρι λάδι αλάτι 1 γιαούρτι μικρό νερό χλιαρό Για τη γέμιση: 1 κιλό[...]
Πηγή: greekcook.grΜια γλυκιά πίτα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, όλες τις ώρες της ημέρας! Αυτά τα ρολά με γέμιση κρέμας έγιναν εξαιρετικά. Ξεφεύγουν βέβαια λίγο από την κλασική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.es