Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
από την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚρεατόπιτες !ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ. βούτυρο μαλακό 8 κ.σ. κρύο νερό ½ κ.γ. αλάτι !ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 κλωναράκια σέλινου[...]
Πηγή: greekouzina.grΤας-κεμπαπ με γιαούρτι-μία διαφορετική πρόταση του κλασσικού κοκκινιστού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κg. μοσχάρι (σπάλα) 2 ντομάτες μεγάλες κόκκινες 2 πράσινες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά Υλικά: 150 γρ. χοιρινή σπάλα σε λεπτές μπουκίτσες 100 γρ. σαλάτα ανάμεικτη 1 κ. γλ. μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό (μουστάρδα,[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤις μέρες αυτές μπορεί να τις περάσαμε κατά μόνας αλλά έγινε μεγάλη συζήτηση για το αρνάκι του Πάσχα. Και σε μια από τις συζητήσεις αναφέρθηκε πως ο οβελίας[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr