Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια να διαβάζεις αυτό το άρθρο, πάει να πει πως είσαι κι εσύ λάτρης αυτής της γλυκιάς ανακάλυψης. Αν πάλι ανήκεις σ’ αυτό το 5% του πληθυσμού που υποστηρίζει[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΣπιτικό τζατζίκι Το τζατζίκι και οι πιτόγυροι συνιστούν υπέρτατο λαϊκό ντούο. Όμως, ο σκορδάτος παρατρεχάμενος των ευγενών ντιπ μεγαλοπιάνεται. Κι αποκτάει[...]
Πηγή: pandespani.com1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr