Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γλυκό από καρότο ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 43kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 7γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 2γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 3mg ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες) 4 (440γρ.) μέτρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά για την βάση: 1/2 κούπα νιφάδες βρώμης (χρησιμοποιήστε νιφάδες χωρίς γλουτένη εαν έχετε πρόβλημα) 1/2 κούπα αλεύρι απο ζαχαρόχορτο ή κεχρι (ή αλεύρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤι θα χρειαστούμε: 1 αυγό 2 κουταλιές σούπες πίτουρο βρώμης 1 κουταλιά σούπας mix ή κορνφλάουρ 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: dietrecipes.grΒΕΡΙΚΟΚΟΠΙΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΗ Μετά την αγαπημένη μας ζουμερή ροδακινόπιτα (συνταγή εδώ , και βάση της επίσης υπερλατρεμμένης φθινοπωρινής καραμελωμένης μηλόπιτας[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr