Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20-25 λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού 20 φέτες gouda ή edam 20 φέτες ζαμπόν 5 κομμάτια μπέικον 1 μεγάλη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες 1 πράσινη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΘα χρειαστούμε ένα μετρίου μεγέθους πυρέξ.Τα τυριά είναι:200 gr γκούντα,200 gr ένταμ,200 γρ μοτσαρέλα,200 gr ρεγκάτο(όλα τριμμένα).Τα υπόλοιπα υλικά είναι:1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΒουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ (περίπου 25χ35) και τοποθετούμε μέσα ψωμί, φέτες του τοστ, καθαρισμένες από την κόρα και βουτυρωμένες. Σκεπάζουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20-25 λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού 20 φέτες gouda ή edam 20 φέτες ζαμπόν 5 κομμάτια μπέικον 1 μεγάλη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες 1 πράσινη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι μέρες των σχολικών διακοπών για τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία, να διασκεδάσουμε, μαγειρεύοντας και φτιάχνοντας γλυκά, με τα παιδιά, για τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΘα χρειαστούμε ένα μετρίου μεγέθους πυρέξ.Τα τυριά είναι:200 gr γκούντα,200 gr ένταμ,200 γρ μοτσαρέλα,200 gr ρεγκάτο(όλα τριμμένα).Τα υπόλοιπα υλικά είναι:1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΒουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ (περίπου 25χ35) και τοποθετούμε μέσα ψωμί, φέτες του τοστ, καθαρισμένες από την κόρα και βουτυρωμένες. Σκεπάζουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr