Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 147 συνταγές
Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλιαράκι με συνταγές της Kerrygold, την έφερα λίγο στα γούστα μου και σας την παρουσιάσω. Γίνεται ένα ωραιότατο κυρίως γεύμα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμμ. πένες 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φέτας 1 ½ φλιτζάνι τρίμματα φρέσκια μυζήθρα 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.grΜια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η πιο απολαυστική πίτα. Χορταστική,νόστιμη,εμφανίσιμη και η αγαπημένη των παιδιών. Χρόνια τώρα γίνεται ανάρπαστη σε κάθε τραπέζι μας. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Υλικά: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο αγελαδινό λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1 φύλλο κρούστας 4 λουκάνικα Μυκόνου (ή ό,τι άλλο προτιμάτε) 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 1 πράσινη πιπεριά καυτερή 1 κρεμμύδι ξερό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1/2 κιλό φύλλο χοντρό για πίτες 1/2 κιλό λαζάνάκι (το μακαρόνι όχι το φύλλο) 1 φλυτζ. τσαγιού μανιτάρια ψιλοκομμένα 4 αυγά 400 γραμ.κιμά 1/2 φλυτζ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπως σας είπα και στην εισαγωγή, αυτή η πίτα αποτελείται από τρία ξεχωριστά κομμάτια τα οποία μπορείτε να προετοιμάσετε νωρίτερα. Δεν σας δίνω δοσολογίες[...]
Πηγή: greekcook.grΓνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρέφεται για να επιζήσει. "Τι να κάνουμε, όμως, που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με το μαγείρεμα, όλα αυτές οι ωραίες[...]
Πηγή: greekcook.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr