Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Είναι άραγε η τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού; Είναι οι πρώτες ζουμερές μπουκιές που δικαιώνουν τον κόπο της ετοιμασίας; Ή μήπως όλο το μυστικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν μερικές βδομάδες, ενώ ήμουν στη σελίδα μου στο twitter , η Ειρήνη ανέφερε ότι έτρωγε μια φέτα της σπιτικής της λεμονόπιτας. Είχαμε ήδη ανταλλάξει μερικά[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 ή 3 αυγά, ανάλογα με το μέγεθος τους 2 κούπες (1/2 λίτρο) γάλα 2 κούπες (300 γραμμάρια) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή τύπου 550 έαν χρησιμοποιήτε βιολογικό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grShepherd's Pie (Η πίτα του βοσκού ) Πρόκειται γιά ένα χειμωνιάτικο πιάτο, που ανάλογα με την πείνα σας σερβίρεται σαν πρώτο η και σαν κύριο. Η χρησιμοποίηση[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕνα γλυκάκι που πάντα μου άρεσε είναι αυτό. Το έκανε η γιαγιά μου αλλά το κάνω τώρα με παραλλαγές. Υλικά 10 σφολιατίνες (έτοιμα κομμένα) μαρμελάδα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτά τα υπέροχα σπιτάκια κυκλοφορούν χρόνια τώρα στο διαδίκτυο. Μου προέκυψαν σήμερα...αφού είχα υποσχεθεί στην καλή μου φίλη και η γειτόνισσα Ελένη ότι θα τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔύο συμβουλές: 1. το φύλλο να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται 2. βάλτε τόση γέμιση, όση χρειάζεται, για να μη ξεχειλίσει μετά όταν διπλώσετε τη πίτα σε ρολό! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΝόστιμες και που εύκολες σπιτικές κρέπες!! Τι χρειαζόμαστε: ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη 3 αυγά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓνωρίζουμε όλοι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρέφεται για να επιζήσει. "Τι να κάνουμε, όμως, που δεν θέλουμε να μπλέξουμε με το μαγείρεμα, όλα αυτές οι ωραίες[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, που αρέσει σε μεγάλους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η κολοκυθόπιττα είναι το γλυκάκι που προσφέρουν στην Αμερική στη γιορτή των Ευχαριστιών. Την έφτιαξα και μου άρεσε πολύ!! Είναι διαφορετική εκδοχή για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grPeaches pie μια πίτα μόνο ζύμη και φρούτα! Μας αρέσουν τα εύκολα γλυκά! Και ακόμη περισσότερο μάλιστα αυτά που είναι και πεντανόστιμα και ταιριάζουν με όλα! Σε[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥλικά συνταγής 16 κρέπες έτοιμες ή σπιτικές 2-3 κουταλιές της σούπας κεφαλογραβιέρα 150 ml κρέμα γάλακτος 1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο, ψιλοκομμένο 60 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comAmerican pumpkin pie μια πίτα που ήρθε από την Αμερική... Όλοι μας γνωρίζουμε το πάθος των Αμερικάνων για την κολοκύθα! Ειδικά τα τελευταία χρόνια που το[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΒραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης τοπικής κουζίνας από το περιοδικό Saveur. Η Mimi είναι παθιασμένη για τη γαλλική κουζίνα που την έμαθε από τη γιαγιά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html