Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
500 γραμμ. μακαρόνια χοντρά για παστίτσιο 200 γραμμ. ζαμπόν βραστό, ψιλοκομμένο 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 200 γραμμ. κασέρι τριμμένο 200 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr5 φύλλα «Κιχί» alfa 2 κιλά κολοκύθα κίτρινη 500 γρ. φέτα 300 γρ. ανθότυρο 6 αυγά 1 φλ. γάλα 1φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. πληγούρι αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr250 γραμ. αλεύρι 1/2 έως 1 κοφτό κ.γλ. αλάτι 250 γραμ. καλό βούτυρο κρύο κομμένο σε κυβάκια 1/4 φλ. παγωμένο νερό Εκτέλεση Βάζουμε στο μίξερ το μισό αλεύρι (1[...]
Πηγή: argiro.gr2 μεγάλα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες 4 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους 300 γραμμ. φρέσκος σολομός, ξεκοκαλισμένος και ψιλοκομμένος 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΣτέρεα υλικά: 1 φλ. καλαμποκάλευρο 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γλ. σόδα 1 φλ. τριμμένο κασέρι Υγρά υλικά: 3[...]
Πηγή: argiro.gr250 γραμμ. αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξίδι από κρασί 1/2 κ.γλ. αλάτι 3/4 (περίπου) ποτηριού νερό χλιαρό Για τη γέμιση 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr1½ φλ. ζάχαρη 1 φλ. βούτυρο 3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1½ φλ. στραγγιστό γιαούρτι 5 αυγά 3 κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 λεμόνι (ξύσμα) 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη γέμιση: 250 γραμμ. φέτα 250 γραμμ. ανθότυρο 1 κ.σ. ξερό δυόσμο 2 αυγά αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το φύλλο: 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό 1 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό αλεύρι 50 γρ. γάλα 35 γρ. φρέσκια μαγιά 25 γρ. αλάτι 120 γρ. ζάχαρη 600 γραμ. αυγά 600 γραμ. βούτυρο Εκτέλεση Τα αυγά πρέπει να είναι κρύα κατευθείαν[...]
Πηγή: argiro.gr12 φρέσκες αγκινάρες καθαρισμένες και ζεματισμένες (ή κατεψυγμένες) 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: argiro.gr