Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Το να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grMήπως το παιδί σας προτιμά τις έτοιμες τροφές και τα σνακ από το δικό σας φαγητό; Πάντα υπάρχει ένας τρόπος να βελτιώσετε τη διατροφή του, λαμβάνοντας υπόψη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΡΟΣΚΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Όταν η παράδοση συνάντησε τη φαντασία της Όλγας Πολυδώρου …. γεννήθηκαν τα πιροσκί με σκορδαλιά!!! Η παράδοση σήμερα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΔεν έχουν άδικο τα παιδιά που αφήνουν στην άκρη ένα σάντουιτς από άνοστο ψωμί, άγευστο "τυρί του τοστ" και ένα αμφίβολης ποιότητας αλλαντικό σε φέτες. Θα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Τα παραδοσιακά προϊόντα είναι η αδυναμία μου! Μου αρέσει να τα ανακαλύπτω, να τα χρησιμοποιώ, να παίζω με τις γεύσεις μαζί τους και να καταλήγω[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 1 φλιτζάνι, για τα φύλλα και τη γέμιση μπακαλιάρος ή πεσκανδρίτσα:[...]
Πηγή: icookgreek.comγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην ιδέα για τα ψωμάκια αυτά, την πήρα από την αγαπημένη μου big mama . Αφού τα έφτιαξα πρώτα 2 φορές με το δικό της τρόπο, μετά, μου ήρθε μια ιδέα, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) ½ κιλό μπακαλιάρος ¾ κιλού κολοκύθι 2 φλιτζ. γάλα 100γρ. ρύζι μουλιασμένο σε νερό ½ φλιτζ. σταφίδες 1 ρόδι[...]
Πηγή: cooklos.grΜια πίτα πλούσια σε βιταμίνες, φώσφορο, σίδηρο, ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη c, πρωτείνες και ασβέστιο! Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓρήγορη σουσαμένια ζαμπονοκασερόπιτα στο τηγάνι με Περέκ ή φυλλωτά Καλή σας μέρα! Τα παραδοσιακά προϊόντα είναι η αδυναμία μου! Μου αρέσει να τα ανακαλύπτω, να[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr