Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 184 συνταγές
1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην ιδέα για τα ψωμάκια αυτά, την πήρα από την αγαπημένη μου big mama . Αφού τα έφτιαξα πρώτα 2 φορές με το δικό της τρόπο, μετά, μου ήρθε μια ιδέα, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τη γέμιση 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 400 γραμμάρια μικρές γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 1 φλιτζάνι μαγιονέζα 1⁄2 φλιτζάνι γιαούρτι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 ματσάκι χόρτα εποχής (βλήτα ή βαζάκι) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ντομάτα 800 γρ. λαβράκι Λίγο φύλλο κρούστας 1/2 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια παραδοσιακή Χιώτικη συνταγή. Εύκολη, νόστιμη, ιδανική για ήλιο, θάλασσα και ουζάκι! Ο απόλυτος θαλασσινός-καλοκαιρινός μεζές! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμη πίτα για νηστεία και όχι μόνο! Υλικά Φυλλο για πιτες 700γρ.μανιτάρια σε φετες(κονσερβα ή φρεσκα) 4 πατατες μεγαλουτσικες 250 γρ.φυτικο τυρι(υπαρχει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | φέτα Διαφημίσεις για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι ½ κιλό νερό ξύδι αλάτι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φύλλο κρούστας | φέτα Διαφημίσεις για 1 κιλό φύλλο: για την μπεσαμέλ: 90 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑκούγεται εντελώς τρελή ιδέα, αλλά είναι πραγματικά πεντανόστιμη! Τα ξένα blogs υγιεινής διατροφής έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να δημοσιεύουν συνταγές από[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr