Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Αυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάρτες της γαλλικής επαρχίας. Ένα απολαυστικό δείγμα της cuisine provencale!! Καραμελωμένα κρεμμύδια σε μια ζύμη αφράτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία εύκολη πίτσα από τον Κώστα Τσίγκα. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: για 1 ταψί 100γρ ελαιόλαδο 100γρ χλιαρό νερό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ αλάτι αλεύρι όσο πάρει (περίπου 500γρ) 400γρ τριμμένη κολοκύθα 150γρ τυριά[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΠολλά υποσχόμενη λόγω καταγωγής και συνθετικών: χαβιάρι – σαλάτα, από την Σμύρνη. Αυγά ψαριών σε κρεμώδες ντιπ, το άλειμμα με το ακουστικό εκτόπισμα:[...]
Πηγή: pandespani.com1 φέτα ψωμί σικάλεως 4 αντζούγιες 1 αυγό βραστό 1 μικρή ωριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες 1 φύλλο μαρουλιού κομμένο ή και ολόκληρο 2 αγγουράκια τουρσί κομμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ποτηρι γαλα φρεσκο 2 αυγα Λίγο αλατι αλεύρι (όσο πάρει μέχρι να έχουμε έναν χυλό ελαφριάς υφής) 1κ.σ. σποράκια chia (όχι πολύ γεμάτη) Για την τόνο σαλάτα: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΜια πίτα πλούσια σε βιταμίνες, φώσφορο, σίδηρο, ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη c, πρωτείνες και ασβέστιο! Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι τάρτες και οι πίτες πάντα μου άρεσαν, γιατί με ελάχιστα υλικά μπορείς να ετοιμάσεις ένα... "ευπρόσωπο" πιάτο! Ιδιαίτερα αν έχεις έναν απρόσμενο καλεσμένο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαραδοσιακή πίτα για το τραπέζι σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά, αναμονή 20 λεπτά, μαγείρεμα 25[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr