Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 163 συνταγές
Την περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ παραδοσιακή Ταραμοσαλάτα είναι πολύ εύκολη, έχει απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι αλλά δίνουν ένα γευστικότατο αποτέλεσμα. Είναι το απαραίτητο ορεκτικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΨωμοτυρόπιτα θα το έλεγα αυτό το πιάτο ή τυρόψωμο ή αλμυρό κέικ. Είναι αφράτο, είναι μυρωδάτο, είναι μαλακό είναι διαφορετικό, είναι μοναδικό και τρώγεται[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας ή δυο χωριάτικα φύλλα (προτιμώ τα δυο χωριάτικα φύλλα αλλά αυτη τη φορά χρησιμοποίησα φύλλο κρούστας επειδή το είχα στο ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλό Μήνα σε όλες και όλους!!! Το Σάββατο είχα την τύχη να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο με θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ" Ο χώρος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια συνταγή ιδιαίτερα νόστιμη, εμφανίσιμη και νηστίσιμη!! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ μακαρονόπιτα που σας γράφω είναι πράγματι απλή και εύκολη. Βάζουμε οτιδήποτε ζυμαρικό χοντρό. Συνήθως τη φτιάχνω με πένες. Μπορείτε να βάλετε μακαρονάκι[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓιατί τη λέω μικρομεγαλοχωρίτικη; Μα για να γελάσετε. Είναι η πίτα που κάνουμε στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, το χωριό της καταγωγής μου, η συνταγή όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φύλλο κρούστας | φέτα Διαφημίσεις για 1 κιλό φύλλο: για την μπεσαμέλ: 90 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr