Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Στην Ελλάδα φτιάχνουμε πολλές πίτες. Σπανακόπιτα, χορτόπιτα, κοτόπιτα, κασερόπιτα, γαλατόπιτα, αγκιναρόπιτα, κολοκυθόπιτα, μανιταρόπιτα, μαραθόπιτα, τυρόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη ζύμη! 1 ½ φλιτζάνι νερό χλιαρό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι 1 φακελάκι μπέικιν Αλεύρι όσο σηκώσει 600-700 γρ. 1 κ.γλ. αλάτι 200 γρ. μαργαρίνη με[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤυρόπιτα σκοπελίτικη Υλικά Για το φύλλο - 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 1 κ.σ. ελαιόλαδο - 1 κ.γ. ξύδι κόκκινο - Νερό όσο πάρει για να γίνει η ζύμη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr5 Ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας Το Pontos-News.Gr σας προτείνει 5 ποντιακές συνταγές για το Σαρακοστιανό τραπέζι σας - Μια πολύ θρεπτική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥπέροχες πιτούλες που τις έφτιαξα σήμερα, που μου είχε περισσέψει λίγος κιμάς, από τα μακαρόνια με κιμά της προηγούμενης μέρας. Για τον κιμά δεν θα σας πω[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο τσαλαφούτι είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί από την Ευρυτανία που μοιάζει με το κατίκι Δομοκού, όμως είναι πιο πλούσιο σε λιπαρά και πιο σφιχτό, με γεύση[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣχετικά εύκολη καί πάντα νόστιμη. Στο τηγάνι, αλλά μπορεί να γίνει και στον φούρνο. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, που όλοι θα φάμε λίγο τυράκι παραπάνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η πίτα έχει πολλά χαρίσματα: Πρώτ' απ' όλα είναι εξαιρετικά εύγευστη. Ο κιμάς “παντρεύεται” θαυμάσια με τα λαχανικά και τα τυριά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μέρες τώρα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες γιορτινές συνταγές. Αλλά, από την άλλη, τι να σκεφτείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Για τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε λίγα υλικά και πολύ φαντασία μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ νόστιμο. Μια πίτα εύκολη ελαφριά και νόστιμη σας έχω σήμερα Μακαρονόπιτα. Σηκώνει πολλές[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΤο μπουρέκι ετυμολογικά προέρχεται από το τούρκικο burek . Προέρχεται από την τούρκικη κουζίνα και αφορά κάθε είδους γέμιση τυλιγμένη σε φύλλο. Λόγω της[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΚάνε τα απλά κριτσινάκια υπερπαραγωγή, τυλίγοντας προσούτο στην άκρη τους, αφού πρώτα την βυθίζεις σε κατίκι Δομοκού και αρωματίζοντας με δενδρολίβανο. Γιατί[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπλά τέλεια, δεν αποτυχαίνει ποτε. Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι χλιαρό γάλα 1 αυγό 1/2 κουταλιά αλάτι λίγο ξύδι 2 φακελάκια μάγια ξερη ή 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά για τη βάση 150γρ βούτυρο 1 1/4 ποτήρι αλεύρι 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ξύδι 4 κουταλιές κρύο νερό Λιώνετε το βούτυρο, το αφήνετε λίγο να κρυώσει και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr